Vučić oštro kritizirao dužnosnike vlastite stranke: ‘Mislite li da sam glup, lud, i da ne znam?’

Foto: Twitter

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić se jučer u Kraljevu obratio na skupu Srpske napredne stranke (SNS) uoči izbora koji će se u Srbiji održati 17. prosinca. Vučić je izjavio kako je svjestan da mnogi lokalni dužnosnici SNS-a “nisu pokazali brigu za građane” i kako je “pitanje hoće li ta stranka uspjeti naći nove ljude koji će imati više vremena da razgovaraju s ljudima”.

Ispričao je kako su mu “neki ljudi rekli” da su na predsjedničkim izborima glasali za njega, ali ne i za SNS, jer su ljuti na nekog lokalnog dužnosnika. “Mislite li da sam glup, lud i da ne znam kako postoje lokalni dužnosnici koji ne čuju građane?” upitao je, prenosi Nova.rs.

“Sljedeće četiri godine će se lomiti sudbina Srbije”
“Imate ih koliko hoćete. Imaju torbu, mašnu, auto, sekretaricu, i svakog dana ih molim da prime ljude, da ih saslušaju i ako im ne mogu pomoći, da im to na lijep način kažu”, dodao je. Zatim je ponovio kako je pitanje hoće li naći nove dužnosnike koji će pokazati brigu za ljude.

Vučić, koji je na skupu najavljen kao predsjednik Srbije, rekao je da su pred građanima “važni i sudbonosni izbori”, jer će se u sljedeće četiri godine “lomiti sudbina Srbije”. “Razgovori o Kosovu neće biti laki, ali 11 godina slušam kako smo izdali i prodali Kosovo, pa ako jesmo, zašto i dalje traže da ga priznamo, a mi kažemo da nećemo”, poručio je.



Više puta je naglasio da “izbori nisu igračka”, a ponovio je i obećanja o cestama, tvornicama i većim plaćama. Iznio je niz kritika na račun oporbe i pitao bi li oporba vodila zemlju na isti način kao kada je proglašeno neovisno Kosovo. Upozorio je da će se “svi ujediniti protiv vlasti ako dobiju i jednog zastupnika više” i pozvao simpatizere “da ih počiste na izborima”.

Komentari