Vučić se požalio: Nitko iz Hrvatske mi nije čestitao na izborima

Foto: Facebook

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se na kritike i zahtjeve tamošnje oporbe da ponište izbori.

“Gotovo nikada ne možete do savršenstva sprovesti izborni proces, nikada čistiji izbori, znaju oni to svi. Nikada nisam više čestitki dobio od drugih zemalja. Da, ja poštujem svaki glas. I upravo tako, biračka volja naroda bit će poštovana”, rekao je Vučić. Dodao je da poštuje 900.000 glasova za oporbu, ali poštuje i ‘njihovih’ 1.800.000 glasova.ž

Nemojte se igrati…

“Nemojte se igrati kao djeca. U Beogradu nemaju primjedbu ni na jednom zapisniku. Nego gdje bi onih 40.000 glasača iz Republike Srpske? Nikada nisu u stanju priznati poraz. Ana (Brnabić) je obavijestila javnost da će upasti u RIK. Hajde lijepo odrastite, spremite se. Slijede vam važni lokalni izbori u Novom Sadu, Nišu, u 44 općine”, naglasio je.

Screenshot: RTL

“Gotovo nikada ne možete do savršenstva sprovesti izborni proces, nikada čistiji izbori, znaju oni to svi. Nikada nisam više čestitki dobio od drugih zemalja. Da, ja poštujem svaki glas. I upravo tako, biračka volja naroda bit će poštovana”, rekao je Vučić. Dodao je da poštuje 900.000 glasova za oporbu, ali poštuje i ‘njihovih’ 1.800.000 glasova.



Komentirao je da su zahtjevi opozicije o poništenju izbora kao igranje djece. “Oni znaju da su ovo stvarni rezultati”, kazao je. Vučić je naglasio da je opozicija govorila da mu nije čestitao, a on kaže da je najljepšu, prijateljsku čestitku dobio od francuskog predsjednika. Dodao je da mu iz regije samo nitko iz Hrvatske nije čestitao pobjedu na izborima.

Foto: Facebook

Požalio se: Jedino iz Hrvatske mi nitko nije čestitao

Vučić je naglasio da je oporba govorila da mu Macron nije čestitao, a on kaže da je najljepšu, prijateljsku čestitku dobio od francuskog predsjednika.

Dodao je da mu iz regije jedino nitko iz Hrvatske nije čestitao pobjedu na izborima.

Hrvatski novinari digli živac Vučiću: ‘Samo nemojte da mi vi držite predavanje o ratnim zločincima’

‘Netko nam se upetljao u izbore’

Na kraju je rekao i nešto što će sigurno odjeknuti kada o tome bude više informacija.

“Naše službe završavaju izvještaj o uplitanju jedne strane zemlje u naše izbore, tada ćemo cijelom svijetu pokazati kako se vrši takva vrsta miješanja u procese koji pripadaju jednoj nezavisnoj zemlji”, najavio je predsjednik Srbije.

Komentari