Vučićeva sina zaustavila kosovska policija, tata se odmah oglasio: ‘Kurti nije tako hrabar kad je u mom društvu’

Foto: Instagram

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu nakon što je, prenose srpski mediji, njegov sin Danilo u srijedu zaustavljen tijekom boravka na Kosovu, a kosovska policija natjerala ga je da skine majicu s, kako su ocijenili, provokativnim porukama.

“Tek sada sam saznao što se sve događalo, posljednji put kada su zaustavili Danila, nedaleko od Podujeva, albanski policajci tražili su da, pod svaku cijenu, skine majicu na kojoj je pisalo ‘Predaja nije opcija’”, napisao je Vučić.

“Danilo nije pristao, a onda su uperili puške u njega i pitali “Ime oca?” On je odgovorio: “Aleksandar! To je moj tata i vaš predsjednik”! Majicu mu nisu skinuli, obraz mu nisu ukaljali. Predaja nije opcija!”, napisao je Vučić na Instagramu.

Foto: Instagram

Kosovska policija zaustavila je i pretresala automobil u kojem se nalazio Danilo Vučić, koji je boravio na Kosovu na skupu održanom u Gračanici povodom Vidovdana.



On je zaustavljen na izlazu sa autoceste, u selu Trude, prenosi Koha ditore, dok TV Dukađini navodi da je kosovska policija sina predsjednika Srbije natjerala da skine majicu s natpisom “predaja nije opcija” jer su ocijenili da je riječ o provokativnim porukama.

Koha navodi da je Danilo Vučić zaustavljen u trenutku kada je išao na liturgiju u manastir Gračanicu.

“Čestitam Albinu Kurtiju na hrabrosti. Kurti nije tako hrabar kada je u mom društvu, ali je kada pošalje neke druge da se iživljavaju na tuđoj djeci. Samo nek nastavi. Predaja nije opcija, za to bi se neki uplašili”, rekao je Vučić sinoć.

 

Komentari