Zbog puknuća vodovodne cijevi prometni kolaps u zapadnom dijelu grada

Foto: Admir Buljubasic / CROPIX/ilustracija

Zbog puknuća cjevovoda bez vode je dio potrošača u Vodovodnoj ulici na Črnomercu, javlja Holding centar na internetskim stranicama. Opskrba pitkom vodom osigurana je autocisternama.

Bez vode je dio potrošača u Vodovodnoj ulici na Črnomercu, javlja Holding centar na internetskim stranicama. Opskrba pitkom vodom osigurana je autocisternama.

Sve linije koje prometuju prema terminalu i od terminala Črnomerec su u kašnjenju od 30 do 45 minuta, zbog puknuća cjevovoda u Ulici Baruna Filipovića.

Osjeti se velika nervoza u prometu zbog velikih gužvi, čitatelji nam javljaju da im je duplo više vremena trebalo da stignu na željeno odredište, no nikome nije bilo jasno o čemu se radi.



“Čekalo se jako dugo, ljudi su bili iznimno nervozni, a na križanju Zagrebačke sa Sokolskom cestom skoro je došlo do obračuna dviju vozačica” javio nam je jedan čitatelj.

ZET jutros javlja i kako tramvaji linije 3 voze skraćeno do Žitnjaka, zbog ispitivanja segmenata energetske mreže u zoni Savišća kako bi se osigurala cjelokupna funkcionalnost napajanja. Istovremeno, tramvaji linije 2 voze redovito do krajnjeg stajališta na Savišću.

Također, zbog planiranih radova na vodoopskrbnom sustavu potrošači u Ulici Zlatka Šulentića u Sesvetama, bit će bez vode od 8 do 16 sati, a u dijelu Mesićeve ulice i ulice Šalata bit će bez vode 8 do 17 sati, prenosi Jutarnji list.

Komentari