Zelenski izgubio kontrolu: Putina je na televiziji nazvao teroristom i opsovao ga

Foto: Facebook

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski u emisiji Meet the Press na američkom kanalu NBC News opsovao je ruskog čelnika Vladimira Putina. Izjavio je kako Ukrajinci nisu spremni prepustiti svoju slobodu “je***nom teroristu” Vladimiru Putinu.

Gostujući na američkom NBC Newsu Zelenski je izjavio da osjeća prilično snažno i moćno, no usprkos tome ne znači da želi cijeli život ratovati jer je “cijena previsoka, jer rat uzima ono najbolje od nas. Rat uzima najveće heroje, najbolje ljude, žene i djecu, ali nismo spremni prepustiti svoju slobodu “je***nom teroristu”, izjavio je uzrujano.

Ne vjeruje Trumpu
Zelenski je pozvao bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa da posjeti Ukrajinu nakon što je obećao da bi mogao okončati rat između Rusije i Ukrajine u 24 sata ako ponovno bude izabran za predsjednika sljedeće godine na izborima.

“Bivši predsjednik Trump rekao je da za 24 sata može to riješiti i završiti rat… Tako da je i on dobrodošao. Predsjednik Biden je bio ovdje, i mislim da je razumio neke detalje koje možete razumjeti samo dok ste ovdje”, kazao je.

“Ako može doći ovamo, trebat će mi 24 minute, da, 24 minute. Ne više, 24 minute da se Trumpu objasni kako ne može upravljati ovim ratom u tom vremenskom okviru. On ne može donijeti mir zbog Putina”, rekao je Zelenski i dodao kako nije siguran hoće li Trump podržavati Ukrajinu ako bude ponovno izabran.

Komentari