Zoran Milanović razriješio dužnosti jednog od najbližih suradnika, evo detalja

Foto: Goran Mehkek/Cropix

Predsjednik Republike Zoran Milanović donio je odluku o razrješenju pročelnika Kabineta predsjednika Republike Hrvatske Bartola Šimunića.

Bartol Šimunić razriješen je dužnosti pročelnika Kabineta predsjednika Republike Hrvatske na osobni zahtjev.

Odluka o razrješenju stupila je na snagu 29. travnja 2023. godine.

“Rođen je 1989. u Zadru. Završio je Tehničku školu u Zadru, a diplomirao logistiku na Fakultetu prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu 2012. godine. Obnašao je dužnost studentskog pravobranitelja i bio je član Odbora za kontrolu nastavnih procesa na matičnom fakultetu, prenosi Direktno.hr.



Po završetku studija počinje raditi za agenciju za digitalni marketing i odnose s javnošću u kojoj radi kao konzultant i komunikacijski trener na projektima digitalne komunikacije, a posebno na projektima implementacije društvenih mreža u medijima. Sudjelovao je na projektima edukacije iz područja digitalnog PR-a za više javnih institucija.

Sredinom 2015. dolazi na mjesto Voditelja digitalnih komunikacija SDP-a gdje ostaje do veljače 2017. godine. Od rujna 2017. radi u farmaceutskoj konzultantskoj tvrtki na poziciji voditelja odnosa s javnošću, gdje ostaje do veljače 2020. godine”, piše o Šimuniću na predsjednikovoj web stranici.

 

Komentari