Baby Lasagna i Teya Dora jednim potezom oduševili fanove Eurosonga: ‘Trenutak koji smo svi čekali’

Screenshot: X

Baby Lasagna trenutno je u Madridu, gdje je nastupio na predeurovizijskom partyju. Već je upoznao mnoštvo drugih kandidata na Eurosongu, a družio se i s Teyom Dorom, predstavnicom Srbije. Njih dvoje su ispunili želju brojnim obožavateljima na internetu.

Naime, Teyu Doru uspoređuju sa Šveđankom Loreen, koja je prošle godine pobijedila na Eurosongu, a Baby Lasagnu s finskim predstavnikom Käärijom. Pjevači su sada pozirali zajedno te rekreirali fotografiju prošlogodišnjih favorita na oduševljenje fanova.

“Trenutak koji smo svi čekali”, “Kultna slika”, “Dogodilo se”, “Sviraj kraj”, “Obožavam ih”, “Toliko mi je ovo preslatko”, “Najbolji ove godine”, “Kralj i kraljica Balkana”, samo su neki od komentara obožavatelja na društvenim mrežama.



Iskreno o vjeri

Glazbenik je ranije gostovao u In magazinu, u kojem je ponovno iskreno posvjedočio o svojoj vjeri i borbi s anksioznosti. Podsjetimo, Purišić je nedavno za portal Bitno.net prvi put progovorio o tome što mu i koliko mu u životu znači vjera, a njegov je intervju izazvao brojne reakcije.

”Pa mislim da je to u biti neka normalna stvar nekog tko je vjernik, mislim da je vjera u svakom vjerniku najvažnija stvar u životu jer je to nešto ultimativno i ništa iznad toga, ja sam samo rekao nešto što meni leži na srcu, ne postoji ništa što je dovelo do toga”, ispričao je Lasagna za In magazin.

Baby Lasagna uoči Uskrsa: ‘Vjera je najvažnija stvar u životu’

 

U nedavnom je intervjuu kao uzor istaknuo Padra Pija, čiji mu je životopis bio prva knjiga koju sam pročitao nakon obraćenja i svetog Pavla. Inspiraciju je pronašao i u ruskim klasicima. Ističe kako je Dostojevski snažan, inteligentan i pun duha. Osim toga, sluša i klasičnu glazbu.

“Slušati Vivaldija sa saznanjem da je bio svećenik otvara potpuno novu dimenziju uživanja u njegovim skladbama”, dodao je Purišić.

 

Komentari