Baby Lasagna uoči Uskrsa: ‘Vjera je najvažnija stvar u životu’

Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, gostovao je u In magazinu, u kojem je ponovno iskreno posvjedočio o svojoj vjeri i borbi s anksioznosti.

Podsjetimo, Purišić je nedavno za portal Bitno.net prvi put progovorio o tome što mu i koliko mu u životu znači vjera, a njegov je intervju izazvao brojne reakcije.

”Pa mislim da je to u biti neka normalna stvar nekog tko je vjernik, mislim da je vjera u svakom vjerniku najvažnija stvar u životu jer je to nešto ultimativno i ništa iznad toga, ja sam samo rekao nešto što meni leži na srcu, ne postoji ništa što je dovelo do toga”, ispričao je Lasagna za  In magazin.

Foto: Livio Andrijic/ Cropix

‘Bježao sam u izolaciju’

Podsjetimo, Purišić je nedavno ispričao kako je često znao bježati od ljudi u izolaciju svog stana, a često su ga pratili umor i očaj, simptomi depresije.



“Nisam mogao boraviti s ljudima i bježao sam u izolaciju svog stana. Osjećao sam pritisak, kao da se moje srce nalazi u tuđoj šaci koja ga nemilosrdno stišće. Pratili su me umor i očaj, ukratko, upao sam u depresiju”, ispričao je Lasagna.

U nedavnom je intervjuu kao uzor istaknuo Padra Pija, čiji mu je životopis bio prva knjiga koju sam pročitao nakon obraćenja i svetog Pavla. Inspiraciju je pronašao i u ruskim klasicima. Ističe kako je Dostojevski snažan, inteligentan i pun duha. Osim toga, sluša i klasičnu glazbu.

Baby Lasagna progovorio o svom obraćenju: ‘Svaki dan čitam Bibliju, obožavam mise zornice’

“Slušati Vivaldija sa saznanjem da je bio svećenik otvara potpuno novu dimenziju uživanja u njegovim skladbama”, dodao je Purišić.

Komentari