Naša poznata pjevačica otkazala nastup na Dori: ‘Vjerojatno ste već načuli…’

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Budući da pjevačica Zsa Zsa neće nastupiti na ovogodišnjoj Dori, prema pravilima, priliku da nastupi na Dori dobiva prva rezerva, a to je u ovome slučaju Baby Lasagna s pjesmom “Rim Tim Tagi Dim”.

S HRT-a je danas stigla vijest kako Zsa Zsa odustaje od sudjelovanja na ovogodišnjoj Dori. Trebala je nastupiti s pjesmom “Probudi usne moje”, ali je odustala od natjecanja. Umjesto nje, po pravilima, priliku da nastupi na Dori dobiva prva rezerva, a to je u ovome slučaju Baby Lasagna s pjesmom “Rim Tim Tagi Dim”.

“Dragi moji svi, vjerojatno ste već načuli o mom sudjelovanju na Dori 2024.! Ali život se posložio tako da prije nego sam uopće uspjela progovoriti o tim uzbudljivim vijestima, čemu sam se jako veselila jer je sama prijava i sudjelovanje novost za cijelu moju zajednicu koja me sluša, a i mene samu (baš zato jer svi znate i da sam dugo odbijala otići na takva natjecanja), karte su se neočekivano posložile malo drugačije i nažalost moj prvi javni govor o Dori 2024. je drugačije prirode – o odustajanju”, napisala je.


‘Iskreno mi je žao’
“Iskreno mi je žao jer je cijeli moj tim ulagao puno truda u ovaj projekt, ali zbog povećih prepreka i situacija osobne prirode, koje ne bih voljela iznositi javno, u kombinaciji sa službenim rokovima, jednostavno nam je neizvedivo organizacijski i umjetnički dati svoj maksimum kakav smatram da Dora zaslužuje od svakog izvođača koji je prijavljen. Radije bih da netko drugi dobije tu priliku i iskoristi je kvalitetno”, dodala je.



Preko Thompsonovih leđa žele profitirati: Oglasio se tim našeg pjevača i prekinuo nagađanja

Na kraju, pjevačica je zahvalila svima na razumijevanju, svim slušateljima i potpori, novinarima i organizaciji HRT-a. Nije zaobišla niti ostale izvođače kojima je poželjela sreću te im poručila kako će ih pratiti iz publike.

Komentari