Preko Thompsonovih leđa žele profitirati: Oglasio se tim našeg pjevača i prekinuo nagađanja

Foto: Duje Klarić / Cropix

Otvaranje lažnih profila na društvenim mrežama nije nešto novo, a primjećeno je kako je sve veći broj otvorenih profila i stranica koje se lažno predstavljaju i u svom nazivu imaju ime Marka Perkovića Thompsona.

Zbog sve većeg broja otvorenih lažnih stranica i profila koji su povezani s imenom Marka Perkovića Thompsona oglasili su se s njegove službene stranice: “Dragi prijatelji i poštovani mediji, kao i kod drugih poznatih osoba, a u pokušaju krađe identiteta u svrhu prevara sve je veći broj otvorenih profila, stranica i grupa na društvenim mrežama koji u svom nazivu koriste ime Marka Perkovića Thompsona”.

“Na tim lažnim profilima se predstavljaju kao Marko Perković Thompson, na stranicama kao njegovi administratori, u grupama tvrde kako su osobno u kontaktu s Markom, šalju linkove i nude privatne kontakte, traže novčane uplate, usmjeravaju na nekakve donacije i slične stvari… Primijetili smo kako i u komentarima na Markovoj službenoj stranici klikaju fanove i pozivaju ih na privatna dopisivanja”, stajalo je dalje u objavi na Facebooku.



Pozivaju sve da blokiraju takve zahtjeve
Rekli su kako takve blokiraju kada ih primijete, ali nažalost neki su fanovi naivni i nasjedaju na to. Također, mole fanove, posjetitelje Thompsonovih stranica i sve ostale da blokiraju takve profile i stranice jer su to osobe koje se lažno predstavljaju u Thompsonovo ime.

32 godine prošlo je od kultne Thompsonove pjesme ‘Bojna Čavoglave’: Ljubav fanova ne jenjava

“Marko Perković Thompson niti bilo tko iz njegovog tima nikada ne šalje nikakve zahtjeve za privatnim kontaktima kako fanovima tako niti bilo kome na svojim stranicama ili bilo gdje na društvenim mrežama. Savjetujemo da kada dobijete zahtjev za kontaktom od takvih korisnika da ih odmah blokirate”, poručili su za kraj.

Komentari