Neda Ukraden o svom izgledu: ‘Primjer sam žene koja i bez plastike izgleda dobro’

Foto: Instagram

Pjevačica Neda Ukraden odlično izgleda i u 73. godini života. Objasnila je da je tajna njenog dobrog izgleda u fizičkoj aktivnosti i mediteranskoj prehrani.

Pjevačica Neda Ukraden je otkrila koja je tajna njezinog odličnog izgleda u 70-ih godinama, ali i priznala da smatra da ima dvije kile viška. Poznata i kao “najzgodnija baka na Balkanu”, a u emisiji “Magazin IN” na TV Pink otkrila je kako se osjeća u vezi svog izgleda.

“Ja imam godine kojima se ponosim. Izgledam tako kako izgledam, sve što imam na sebi moje je. Ja sam primjer ženama da se bez plastike može dobro izgledati”, rekla je pjevačica, piše 24 sata.

Foto: Instagram

Tajna linije je mediteranska prehrana i tjelovježba
Neda na svom Instagramu često podijeli fotografije u kupaćem kostimu, koja naiđe na raznolike komentare obožavatelja. “Objavim fotografiju u kupaćem kostimu i dobijem komentar “Babo, nije te sramota”. Umjesto toga bi trebali bi mi reći “bravo, ženo”, da pitaju “što jedeš, kako si postigla to, vježbaš li?'”, rekla je Neda.



Neda Ukraden luksuznu vilu u Imotskom iznajmljuje i papreno naplaćuje: Nema momačkih i djevojačkih zabava

Otkrila je da je tajna njezine linije mediteranska prehrana i tjelovježba. Ipak, ne voli se ograničavati, pa si dopusti i pokoji burek. Ipak dodala je da uvijek smatra da ima dvije kile viška.”Vrijedi li čovjeku sekirati se zbog ta dva kilograma?”, zaključila je Ukraden.

Komentari