Aleksandra Prijović pored pjevanja ima još jedan unosan biznis: Uložila je ogroman novac

Foto: Damir Skomrlj / CROPIX

Aleksandra Prijović, osim glazbom, bavi se i ugostiteljstvom. Naime, 2017. godine sa suprugom Filipom Živojinovićem i njihovim prijateljima otvorila je restoran ‘Tri tačke’ u beogradskom naselju Dedinje.

‘Pripreme i uređivanje trajali su oko šest mjeseci. Ja nisam baš bila slobodna, puno sam radila, ali svaki slobodan trenutak provodila bih ovdje. Ponosna sam, sve je na svom mjestu i fenomenalno’, rekla je Aleksandra jednom prilikom za Telegraf.

Telegraf je tad naveo da je Prijović sa suradnicima u restoran uložila čak 200.000 eura. Restoran je od onda postao jedno od omiljenih mjesta za izlazak brojnih celebritija, a na jelovniku se može pronaći i internacionalna kuhinja.

Unatoč velikom ulaganju, čini se da je pjevačica skromna gazdarica, budući da je imala samo jedan zahtjev u vezi s ponudom restorana. „Imala sam samo jedan jedini zahtjev, a to je da se na meniju nađe juha od rajčice, koju obožavam“, rekla je za Pink i dodala: „Ne bih voljela da me zaposlenici zovu gazdarica.“



Foto: Extra FM

Podržale je mnoge poznate face

Na glamuroznom otvorenju prisustvovali su Lepa Brena sa suprugom, Filipovim ocem, bivšim teniskim šampionom Slobodanom Bobom Živojinovićem, pjevač Boban Rajović, Aleksandrin kum i pjevač Aco Pejović, te mnoge druge poznate ličnosti i prijatelji mlade pjevačice i njenog supruga. U svom restoranu je zapjevala i sama Prijović, a goste je obradovala kad je izvela svoju uspješnicu ‘Za nas kasno je’, s kojom danas otvara svoje rasprodane koncerte.

Restoran drage joj prijateljice posjetila je Jelena Rozga, a zajedno su se u njemu fotografirale. “Aleksandra i ja smo prijateljice posljednjih pet, šest godina. Ona je divna. Volimo zajedničke večere, nešto fino popapamo i ćakulamo”, rekla je Jelena ranije za 24sata, a izgleda da su jednu od večera imali baš u Prijinom restoranu. Gastro mjestom na Dedinjama prošetale su i druge estradne zvijezde, među kojima pjevačice Nataša Bekvalac i Ana Nikolić, glumci Rade Šerbedžija i Andrija Milošević te brojni drugi.

Prijovićka na koncertu u Rijeci nije mogla zaustaviti suze: ‘Nastavljamo dalje’

Izgleda da su pjevačica i njeni suradnici vrlo zahtjevni kada je u pitanju njihov restoran, jer su već nakon samo dvije godine od otvorenja odlučili krenuti u renovaciju. Pjevačica je tada putem svog Instagram storyja podijelila video kako radovi napreduju. Tada vjerojatno nije mogla ni sanjati da će danas na svojoj turneji “Od istoka do zapada” imati već preko 30 rasprodanih arena i dvorana u svega sedam mjeseci. Zanimljivo je da su neki od gore navedenih slavnih gostiju u njenom restoranu bili i gosti na pozornici tijekom turneje.

Komentari