Ceca Ražnatović komentirala uništene plakate u Zagrebu: ‘Hrvati me vole, muzika ne zna za politiku’

Foto: Instagram

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović i dalje je vruća tema u medijima. Nakon što su joj nedavno u Zagrebu uništeni plakati za koncert u Sloveniji, bura oko ovog čina i dalje se ne stišava. Pjevačica je već u nekoliko navrata komentirala uništene plakate, što je sada ponovno odlučila napraviti.

Srpska folkerica 16. ožujka održala je upravo onaj koncert koji su uništeni plakati najavljivali. U dvorani Tabor u Mariboru pjevala je pred 3,5 tisuće ljudi, nakon čega je porazgovarala sa tamošnjim medijima. Tom prilikom na zanimljiv način osvrnula se na medijsku pompu oko plakata koji su osvanuli diljem Lijepe Naše.

“Jednostavno se digla bura zašto su plakati postavljeni u Hrvatskoj, što je izazvalo tu neku ogromnu medijsku pažnju i puno se pričalo o tome. Ali ja sam stvarno u Sloveniji, bili plakati u Hrvatskoj ili ne, napunila svaku dvoranu tako da uzalud vam trud svirači”, poručila je za Telegraf, poruku naglasivši stihovima legendarnog Prljavog kazališta.

Foto: Instagram

‘Muzika ne zna za politiku i granice’

Pjevačica je i ranije za srpske medije komentirala ovaj vandalizam. Tada je rekla kako ju Hrvatska voli te da muzika ne zna za politiku ili granice. “Ne dotiču me ekstremne manjine, a ponajmanje Albanci iz Hrvatske”, dodala je Ceca, koja u svojoj hrvatskoj publici često izaziva i više nego podijeljeno mišljenje.



Podsjetimo, plakati za njen održani koncert u Mariboru nakon postavljanja su odjeknuli medijima. Nekima se to očigledno nije svidjelo, te su na različite načine išarali panoe diljem zemlje. Fotografije uništenih plakata brzinom munje su nekoliko puta podijeljene na mrežama, što je izazvalo iznimno burne reakcije.

U Zagrebu osvanuli bilbordi za koncert Cece Ražnatović, ubrzo su išarani: Oglasila se pjevačica

“Ljubav za osobu koja je pošarala ovaj billboard u Zagrebu, trebalo ga je spaliti”, “Što smo doživjeli da ovo moramo gledati usred Zagreba! I još na Laništu gdje ima puno branitelja”, Koncert u drugoj državi, a plakati u glavnom gradu Hrvatske. Čista provokacija i ispitivanje terena za punjenje arena po Hrvatskoj”, bili su samo neki od komentara.

Komentari