Ella Dvornik opet ljubi, osvanula fotka s novim frajerom: ‘Vi ne razumijete koliko je dobro bilo sinoć’

Foto: Instagram

Nakon što je nedavno snimljena u društvu mladog producenta Filipa Gežine, zbog čega je u javnosti pokrenula glasine kako je riječ o novoj ljubavi u njezinom životu, influencerica Ella Dvornik nastavlja potpirivati te tvrdnje. Naime, 33-godišnjakinja je sad put Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira upravo u društvu spomenutog producenta.

Fotografija je nastala u automobilu, a sudeći prema istoj, Ella i Filip se zajedno jako dobro zabavljaju. Inače, dvojac je prvi put zajedno snimljen na nedavno održanom Megadance Partyju. Kako je tad otkrio izvor za domaće medije, ‘bili su prisni i držali su se za ruke. Izgledali su sretno i veselo’. No, nagađanjima unatoč, Ella se po pitanju navodne nove veze nije oglašavala sve do sad kad je na društvenim mrežama objavila spornu fotografiju, prenosi Dnevno.hr

Nakon snimljenih prisnih trenutaka s Filipom, o svemu se oglasila i sama Ella. Putem svojih priča na Instagramu s fanovima je podijelila par trenutaka iz Arene, gdje je uz širok osmijeh pozirala u Filipovom društvu. “Ne, vi ne razumijete koliko je dobro bilo sinoć”, napisala je, poslavši time znakovitu poruku.



Nedavno je Ellina kćer poslavila rođendan

Podsjetimo, podijelila je simpatični video na svojim društvenim mrežama, a na njemu je glavna zvijezda bila njezina mlađa kćerkica Lumi. Ovih dana malena slavi 4. rođendan, a tim povodom Ella se prisjetila i kako su izgledali njeni prvi koraci u životu koje su zabilježili kamerom. Dok je Ella klečala na podu, Lumi je hodala prema tati Charlesu Pearceu koji je držao kameru. ”Sretan rođendan, Lumi”, napisala je na videu Ella. ”Samo sam vam svima htjela poželjet sretan utorak, meni je ovo najbolji dan ove godine”, dodala je. Osim Lumi, Ella s Charlesom ima i stariju kćer Balie.

Ella Dvornik obradila pjesmu Aleksandre Prijović, komentari pljušte: ‘Prija zvuči bolje od ovog polu uratka’

Podsjetimo, prošle godine Ella je potvrdila da se ona i Charles rastaju nakon 10 zajedničkih godina, ali suđenje i detalji rastave zatvoreni su za javnost. Treba spomenuti da Ella još nije maknula Charlesovo prezime s društvenih mreža. Vijest o razvodu potvrdila je prošle godine, nakon čega su započeli dosta mučni procesi. Charles je Ellu tužio zbog udjela kuće u Balama, a međusobno su iznijeli i nekoliko optužbi koje se sad sudski razrješavaju.

Komentari