Ivana Knoll na meti paparazza: Isplivale nove neobrađene fotografije, evo kakvo je stvarno stanje

Foto: Guliver Image/mpi04, Instagram/Ivana Knoll

Ivana Knoll nedavno se pohvalila dolaskom na elitni Pegasus World Cup Invitational Stakes, utrku američkih punokrvnih konja u Južnoj Floridi. Tom je prigodom sa svojim pratiteljima kroz video i nekoliko fotografija pokazala u kakvom se odjevnoj izdanju pojavila, no fotografi su ponovno pokazali ‘drugu stranu medalje’.

“Kakav ne vjerojatan vikend”, napisala je Knoll uz sadržaj na kojemu pozira i ružičastom kompletu koji je istaknuo njene duge noge. Kombinaciju je zaokružila srebrnim štiklama i smeđom torbicom. Vojska njenih pratitelja oduševljeno je počela komentirati njen izgled, a onda se dogodilo ono s čime se Knoll već ranije susrela, prenosi Dnevno.hr.

Guliver image

Naime, Knoll su na utrci fotografirali i neobrađene fotografije izašle su u javnost. Ponovno je to potaknulo komentare onih koji su nezadovoljni viđenim uz tvrdnje kako influenserica izgleda znatno drugačije na svojim fotografijama u odnosu na neobrađene fotografije koje su ugledale svjetlo dana.

Foto: Instagram
Guliver image

Više puta na ‘meti’ paparazza



Podsjetimo, početkom rujna prošle godine našu najpoznatiju navijačicu fotografi ulovili su kako uživa na poznatoj španjolskoj plaži u društvu američkog poduzetnika Amira Nejada. Fotografije koje su tada prošle kroz brojne medije, što domaće, što svjetske, nisu baš oduševile njene fanove.

Inače, Knoll se preselila u Miami, a počela se baviti i DJ-ingom. Iz Amerike se javlja često, a nedavno je pažnju privukla snimkom na kojoj je pokazala umijeće trbušnog plesa.

Njeni pokreti vrlo vjerojatno su omamili mnoge, a niti njena modna kombinacija nije prošla nezamijećeno. Na sebi je nosila tamnoplavu majicu iznad pupka, vruće traper hlačice te plave čizme na petu sa resama. Kako su je fotografi ‘ulovili’ na utrci konja i koliko drugačije izgleda u odnosu na fotografije objavljene na svom profilu, procijenite sami u galeriji

Foto: Guliver Image/nordphotoGmbH/Bratic

Poruka ‘hejterima’

Zbog negativnih komentara na svoj izgled, ali i ono čime se bavi i od čega živi, Knoll se obratila fanovima prošle godine putem Instagram Storyja u kojoj je otkrila da često dobiva negativne komentare.

“Cijeli svoj život imam veliku količinu hejtera. I za sve što radim dobivam puno pažnje jer sve što radim, radim odlično. I zbog tog razumijem frustracije drugih, ali nikada neću razumjeti da je muškarac ljubomoran na ženu… Dok vi puštate glazbu u vašim garažama, ja sam stvorena za velike stvari jer imam veća muda od svih vas zajedno”, napisala je.

Ivana Knoll nije upoznata s pravilima u arapskom svijetu, ostala je šokirana: ‘Žena je počela paničariti’

“I da, odbijam milijune dolara ne otvarajući OnlyFans. I da, odbijam milijune dolara ne prodavajući svoje tijelo i dušu nikome. I nikad neću! Da, seksi sam i da, pričam četiri jezika, i da, imam diplomu grafičke tehnologije i da, sve plaćam sama i da, znam svirati i da, imam brend bikinija, i da, jesam najveća influencerica u Hrvatskoj i da, radim puno i da, na putu sam da budem najbolja”, zaključila je svima.

Komentari