KAKO TO? Princ Charles cijepljen je tri puta, a već se drugi put zarazio koronavirusom,

Foto: JEFF SPICER/Press Association/PIXSELL

Princ od Walesa pozitivan je na covid-19 i nalazi se u samoizolaciji, objavljeno je iz Clarence Housea u četvrtak na Twitteru. Charles je pozitivan rezultat dobio ujutro i odmah odgodio otkrivanje kipa Licoricije od Winchestera kojemu je trebao prisustvovati.

Princ i supruga Camilla, vojvotkinja od Cornwalla, u srijedu su bili na prijemu u Britanskom muzeju kako bi proslavili rad British Asian Trusta (BAT), gdje su se družili s drugim ljudima, piše BBC. Među uzvanicima su bili kancelar Rishi Sunak, ministar unutarnjih poslova Priti Patel i bivši nogometaš Liverpoola Ian Rush.

Ovo je drugi put da se 73-godišnjak zarazio koronavirusom – prvi put prijavio je blage simptome od covida u ožujku 2020.

Iz Clarence Housea su izvijestili kako je “Njegovo Kraljevsko Visočanstvo duboko razočarano što nije u mogućnosti prisustvovati otkrivanju kipa i da će nastojati odraditi svoje obveze što je prije moguće”.



Princ Charles trostruko je cijepljen, ali nije poznato je li i ovaj put razvio ikakve simptome. Ne zna se ni je li princ nedavno vidio kraljicu Elizabetu II., no potvrđeno je kako je njegova supruga Camilla na rutinskom testu u četvrtak bila negativna, prenosi Jutarnji.

 

Komentari