Konstrakta opet šokirala, mijesila je kruh nasred pozornice: ‘Legenda, baš ide dok ne bude čudno’

Youtube

U subotnje finale srpskog izbora za Eurosong iz drugog polufinala “Pesme za Evroviziju” ulaze Iva LorensKonstraktaDušan KurtićZejnaTeya DoraMilan BujakovićNemanja Radošević i Džordži.

Ako je vjerovati kladionicama, u Švedsku će ove godine iz Srbije otputovati jedna dama. Najviše ljudi kladi se na Breskvicu i njeno “Orlovo gnezdo” koje neki proglašavaju genocidnom pjesmom jer, kažu, stihovi govore o masakru i etničkom čišćenju Albanaca na Kosovu.

Na drugom mjestu je Teya Dora sa skladbom “Ramonda” koja je inspirirana srpskim feniksom, cvijetom Ramonda nathaliae koja je simbol oporavka srpskog naroda i vojske poslije stradanja u Prvom svjetskom ratu. A mnoge je iznenadila i Konstrakta s neobičnim nastupom na pozornici.



‘Baš ide dok ne bude čudno’

Konstrakta koja je na pozornici mijesila kruh pjevajući “Novo, bolje” drži treće mjesto na kladionicama, a četvrto je pripalo Zorji koja pjeva “Lik u ogledalu” i presvlači se na bini, na koju izlazi s perikom koju skida na polovici pjesme.

Na društvenim mrežama odmah su se mnogi raspisali o Konstraktinom nastupu. “Ona je barem iskopirala samu sebe”, “Kraljica, dalje ne ide”, “Klasično i u njenom stilu, ništa više nismo očekivali”, “Legenda, baš ide dok ne bude čudno”, pisali su.

Digla se velika frka oko Baby Lasagne, optužuju ga za plagijat: Evo što je istina

Inače, inozemni fanovi Eurosonga ove godine nisu oduševljeni srpskom glazbenom ponudom, ali u noći kad je Hrvatska zauzela prvo mjesto na eurovizijskim kladionicama, Srbija je na dvadeset i petom mjestu, prenosi Dnevno.hr.

 

Komentari