Krah braka popularne pjevačice! Razvode se Dragana Mirković i Toni Bijelić

Foto: Instagram

Popularna srpska pjevačica Dragana Mirković podnijela je zahtjev za razvod od Tonija Bijelića, hrvatskog biznismena s kojim je bila u braku 25 godina. Vijest o razvodu podijelila je sama pjevačica, kako je pojasnila, zbog osjećaja moralne obveze prema cjelokupnoj javnosti.

“Kao netko tko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osjećam moralnu obavezu da se danas obratim cjelokupnoj javnosti. Sa žaljenjem vas moram obavijestiti da sam predala zahtjev za razvod braka. Već dugo moj odnos s Tonijem nije više ono što je bio, a mi praktički vodimo odvojene živote i tri godine ne živimo pod istim krovom”, poručila je Dragana u priopćenju za srpske medije.

Pjevačica je poručila kako je učinila sve kako bi spasila brak, no kako je shvatila da ostajući na silu samo čini veću štetu najmilijima.

Foto: Instagram

“Ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcionira”

“Usprkos svim nepomirljivim razlikama, zbog dobrobiti svoje obitelji i zato što sam tako odgojena, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcionira, nego stavivši točku na naš brak”, navela je.



Za kraj je istaknula kako će uvijek gajiti poštovanje prema uskoro bivšem suprugu kao ocu svoje djece i kao nekome s kime je provela dobar dio života.

“Ja svakako ostajem dosljedna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem vjerna svojoj obitelji i svojoj publici, a prema Toniju ću uvijek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje djece i nekome s kim sam provela puno lijepih godina”, zaključila je Dragana Mirković.

Foto: Instagram

Upoznali se u Beču, zaručili pod zelenim svjetlom semafora

Draganin suprug je rođen u Austriji kao Antonije Bijelić, a živi i radi u Beču. Bavi se biznisom u automobilskoj industriji, posjeduje salon za prodaju automobila, automobilsku tvrtku Maybach, ali i građevinske firme i televiziju DM Sat. U Beču je prije nekoliko godina kupio i dvorac Ebenfurth, koji je izgrađen u 12. stoljeću, a u njegovo renoviranje je uložio puno novca.

Draganu Mirković i Tonija je upoznao njen menadžer na jednom njenom nastupu u Beču. Toni je tada uspio nabaviti Draganin broj telefona i dugo je s njom održavao vezu na daljinu. Poslije dvije godine par je počeo živjeti zajedno u Beču, a jednom prilikom su otkrili da je prosidba pala na semaforu i to dok su čekali da se upali zeleno svijetlo.

Toni i Dragana su se vjenčali 28. rujna 1999. godine, iz braka imaju starijeg sina Marka i kćer Manuelu. Bijelić je prije nekoliko godina imao operaciju na mozgu, a potom i jaku upalu pluća. Dragani je za 50. rođendan poklonio Mercedes kakav je uzeo sebi i Kanye West.

Toni je po Draganinom priznanju, njoj prepisao svu imovinu koju je stekao u Beču, te je kako kaže na njeno pitanje, zašto je tako odlučio, on samo odgovorio: ‘Jer sam tako htio’.

Dragana Mirković zaradu od Arene će donirati dječjem domu u Zagrebu: ‘Samo da im vidim osmijeh…’

Komentari