Let 3 vodi u anketi za najbolje odjevene natjecatelje Eurosonga, obožavatelji oduševljeni njihovim haljinama

Foto: Instagram

Obožavatelji Eurosonga glasaju za najbolji outfit s otvaranja natjecanja, a na prvom mjestu nalaze se članovi grupe Let 3, koja će u utorak predstavljati Hrvatsku u prvom polufinalu s pjesmom “Mama ŠČ!”.

Mrle, Prlja i ostali privukli su pozornost na ceremoniji otvaranja Eurovizije u nedjelju, odjenuvši bijele suknje od tila u kojima su prošetali tepihom. Preko njih imali su i plašteve s motivima hrvatske zastave i natpisom ‘ŠČ!’. Prlja se, pak, odjenuo nešto drugačije i on je nosio boje zastave Europske unije.

“Kada su nas ugledali, mnogi su pustili suzu ganuća, a zasuzio sam potom i ja. Kako da mi suza ne kane kad svi ovi prekrasni ljudi toliko vole našu Mamu ŠČ!? Dobro, možda neki još nisu najbolje svladali pravilno izgovoriti ime naše pjesme, ali mi ćemo vježbati s njima i naučiti ih kako reći ‘ŠČ’ kako bismo cijelom svijetu poslali antiratnu poruku ljubavi, tolerancije i prihvaćanja, uz jedno odlučno ‘ne’ gluposti”, poručuje Damir Martinović Mrle.

Na vrhu ankete
Svojim stajlingom oduševili su obožavatelje natjecanja, koji im upućuju komplimente na društvenim mrežama, ali im daju i svoje glasove u anketi na stranici Wiwibloggs.com, koja je upitala fanove tko je od natjecatelja imao najbolji outfit na “tirkiznom tepihu”.



Let 3 je za sada prvi na anketi s 471 glasom, odnosno 8,42 posto. Iza njih se nalazi Armenija (448 glasova), a na trećem je mjestu Francuska (385 glasova), prenosi Direktno.hr.

Komentari