Mnoge je iznenadilo kad su saznali što je po struci popularni voditelj Aco Stanković

Foto: Screenshot/HRT

U jednoj hrvatskoj Facebook grupi nedavno se vodila rasprava o emisiji Nedjeljom u 2 Hrvatske radiotelevizije urednika i voditelja Aleksandra Stankovića. Jedan korisnik je napisao da se Stanković ne ponaša u skladu sa svojom strukom jer nije uvijek objektivan.

Drugi korisnik se na to osvrnuo kazavši da se po njegovom mišljenju Stanković ponaša kao pravi – fiškal.

To je zbunilo dio komentatora jer nisu znali o čemu ovaj govori pa su pitali kako to Stanković može biti fiškal i kakve to veze ima s novinarstvom. Drugi su, pak, napisali da je Stanković po struci – pravnik i tako se riješila dilema.

Foto: Facebook

U Nu2 stiže Pupovac

Podsjetimo, popularni voditelj danas je najavio svog novog gosta. Naime u nedjeljnu emisiju stiže ni više ni manje nego Milorad Pupovac, čelni čovjek SDSS-a.



‘Ima li šanse da dobijemo “tri P” vladu (Plenković, Pupovac, Penava), ili…? Gost emisije Nu2 Milorad Pupovac’, stoji u najavi na Facebook stranici HRT-ove emisije.

Sudeći po komentarima gledatelja izbor gosta im se nikako nije svidio.

Foto: Damjan Tadic/Cropix

‘Eklatantan primjer nakaradnog sustava’

‘HTV koji na silu naplaćuje pretplatu kako bi “služio” javnom interesu zove u goste čovjeka koji je godinama na naš račun u saboru jer je pozitivno diskriminiran pa ne mora dobiti podršku glasača kao ostali i tako bez legitimiteta određuje našu sudbinu. Ovo je eklatantan primjer nakaradnog sustava.’, jedan je od komentara.

‘Gdje vlast počinje, tu čast završava’, glasio je drugi komentar.

S obzirom na brojne komentare nema sumnje kako će i ovonedjeljna emisija odjeknuti u javnosti.

Tarikova škakljiva izjava izazvala je pažnju mnogih: ‘Ovo iz svog iskustva on priča?’

 

 

 

Komentari