Nakon velikih koncerata u Zagrebu Aleksandra Prijović zabranjena u ovom hrvatskom gradu

Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX

Pet koncerata u Zagrebu, pet u Osijeku, ali čini se da Aleksandra Prijović u Zadar neće doći tako lako. Naime, gradonačelnik Zadra Branko Dukić, nije dozvolio koncert Aleksandre Prijović koji se trebao održati u Zadru, doznaje Index.

Aleksandra je koncert trebala održati u svibnju ove godine u dvorani Krešimir Ćosić, ali je Dukić izričito odbio da u gradu pjeva srpska zvijezda, pa koncert nije zakazan ni najavljen, piše Index te dodaje kako je Dukić odbio organizatore koncerta i to opravdao tvrdnjom da “nema slobodnih termina” u dvorani.

Na upite Indexa nije odgovorio, a s Extra FM-a, koji je organizator koncerta, također nema komentara o novonastaloj situaciji. Podsjetimo, nakon što je Aleksandra napunila pet Arena u Zagrebu i potom pet u Osijeku, Zadarski list tada je pisao da postoji interes za koncert srpske zvijezde te da se održavanje planira u 2024. godini.

Foto: Instagram

‘Nitko ovo nije mogao ni pomisliti’

Podsjetimo, Prijovićka je tijekom prosinca pet puta napunila zagrebačku Arenu. a u Osijeku će nastupati 13., 14., 15. 17. i 18. veljače: “Nikada, iskreno, ne razmišljam o tome koliko će biti dana, hoće li biti tri ili više, bitno je da nam bude lijepo. Naravno da je veći uspjeh što je veći broj koncerata, ali mislim da ne treba ni pretjerivati.



Mislila sam da poslije Zagreba, kada je Hrvatska u pitanju i prodaja karata, ne može luđe, ali onda se dogodio Osijek. Nitko ovo nije mogao ni pomisliti. Mogu obećati da ću dati sve od sebe da svi s koncerata odu zadovoljni. Ljubim vas sve”, poručila je Prijović za Extra FM.

Ella Dvornik obradila pjesmu Aleksandre Prijović, komentari pljušte: ‘Prija zvuči bolje od ovog polu uratka’

Komentari