Oglasila se kći srpske folk pjevačice: Jednim potezom javno stala na majčinu stranu

Foto: Instagram

Srpska folk zvijezda Dragana Mirković posljednjih dana u posebnom je fokusu medija. Nakon što je prošlog tjedna obznanila da se razvodi nakon 24 godine braka, nedavno je komentirala i slučaj nestale djevojčice za kojom tragaju u Srbiji. Nepoznati čitatelj dostavio je navodnu snimku djevojčice, nastalu u Beču gdje Dragana i živi.

“Molim sve ljude u Austriji, ako saznaju bilo što o nestaloj djevojčici Danki, da odmah pozovu policiju”, apelirala je folkerica. Osim o tome, regija i dalje bruji o najavljenom razvodu od Tonija Bijelića, poduzetnika s kojim je bila u braku više od dva desetljeća. Sada se o cijeloj situaciji oglasila i njihova kći Manuela.

Ona je, naime, putem svojih Instagram priča objavila obiteljsku fotografiju. Na njoj uz osmijeh pozira sa majkom, dok su obje odjevene u bijelo. Znakovito je kako je uz fotografiju stavila i emotikon bijelog srca, čime je podržala Draganu. Čini se kako se ova gesta pjevačice toliko dojmila, te ju je ona podiijelila na svojem profilu.

Foto: Instagram

Ne žive zajedno već tri godine

Podsjetimo, u utorak 26. ožujka pjevačica je iznenadila javnost vijestima o razvodu. Sa uskoro bivšim suprugom nije dijelila bečki krov nad glavom već tri godine. U dvorac Ebenfurth u studenom prošle godine preselili su se njena djeca, Manuela i sin Marko, koje je Dragana dobila tijekom 24-godišnjeg braka.



Krah braka popularne pjevačice! Razvode se Dragana Mirković i Toni Bijelić

Komentari