RTL proslavio veliku obljetnicu: Ministar Habijan se zabavljao u zanimljivom društvu

FOTO: HINA/Edvard Šušak

RTL je u četvrtak navečer proslavio svoju veliku obljetnicu – 20 godina na hrvatskom tržištu. Zanimljiv rođendanski party priredili su na Zagrebačkom Velesajmu kako bi obilježili početak svog emitiranja koji je započeo 30. travnja u 18. 45 sati RTL Vijestima koje je vodio Tomislav Jelinčić.

Bio je to trenutak kada je na naše domaće televizijsko tržište uistinu stigla prava konkurencija te započeo rat za gledatelje. Rođendansku proslavu u Paviljonu 9 uveličala su svojim dolaskom brojna poznata lica te sadašnji i bivši suradnici koji su utkali svoj rad u 20 godina RTL-ovog postojanja u Hrvatskoj.

Među tisuću ljudi tu su i Zoran Šprajc, Andrija Jarak, Lidija Bačić, Žanamari Perčić, ministar Damir Habijan, Mostovac Marin Miletić i Kristina Krepela, Branka Krstulović, Iva Radić, Tonči Huljic i Saša Lozar… Program je vodila Antonija Blaće koja je privukla pažnju u crnoj dugoj haljini sa šljokicama, a pjesmom je publiku zabavljala Danijela Martinović.

Slika
Foto: Josip Bandic / CROPIX
Foto: Josip Bandic / CROPIX

Habijan u zanimljivom društvu 

Naime, u galeriji se može vidjeti Damir Habijan koji se ovoga puta okružio predsjednicom uprave RTL-a Stellom Litou i voditeljicama Antonijom Blaće i Marijanom Batinić. Inače, ministar Habijan u Večernjakovoj emisiji ‘Životne priče‘ otvoreno je progovorio o svom djetinjstvu u Varaždinu, uspomenama iz škole i s fakulteta prava, mladenačkoj želji da upiše Akademiju dramskih umjetnosti, ulasku u politiku i HDZ kao i najtežim životnim trenucima.



Foto: Josip Bandic / CROPIX

Kazao je puno toga i o budućnosti kakvu nipošto ne želi gledati i opisao Hrvatsku u kojoj sutra ne bi volio živjeti, a za njega je to Hrvatska Zorana Milanovića koji je nakon najave kandidature za budućeg premijera nezaobilazna tema brojnih razgovora. Djetinjstvo pamti kao lijepo razdoblje, a otkrio je i kakav je bio kao učenik. Nije volio matematiku i fiziku, priznao je.

“Jednostavno, nismo se našli matematika i ja”, otkrio je ministar. Njegov prvi izbor nije bilo pravo, već gluma. Pisao je čak i scenarije, a otkrio je kako se od djetinjstva zainteresirao za glumu, no pravo je ipak prevagnulo. Otkrio je kako se nekoliko puta susreo s Milanovićem, ali da nisu puno komunicirali. “Ja nemam problem s nikim komunicirati. Radi se o tome jesi li čovjek ili nisi”, rekao je ministar.

Maja Šuput progovorila o najtežem periodu u životu: ‘Nakon toga više ne možeš biti normalan’

 

Komentari