Severini se jedan nastup na srpskoj Beoviziji posebno svidio: ‘Auu, ne znam jesam li nešto bolje vidjela’

Foto: Vlado Kos / CROPIX

Od sudjelovanja Martine Vrbos do kontroverznih stihova Breskvice, mnogi već spekuliraju o tome tko će pobijediti u velikom finalu Beovizije. Sudeći prema komentarima na mrežama, osim Breskvice ljudi navijaju i za Anu Đurić. Sve je prokomentirala i Severina koja je oduševljena Konstraktinom novom pjesmom.

Glazbenica poznatija kao Konstrakta izvela je pjesmu “Novo, bolje”, te se s njom plasirala u subotnje finale. Mreže su već prepune isječaka sa njenog nastupa na RTS-ovoj pozornici, koji je oduševio javnost. Ne samo da je Konstrakta svojim specifičnim izričajem zavladala pozornicom, već je privukla i Severininu pažnju.

“Auuuu Konstrakta… Ne znam jesam li nešto bolje vidjela”, oglasila se pjevačica putem svojih Instagram priča. Uz to je podijelila fotografiju te kratak videozapis Konstraktine izvedbe, koja ju je očigledno oduševila. Budući da trenutno drži treće mjesto na kladionicama, očigledno je kako gledatelji u nju polažu velike nade.



“Ali dio gdje svi čekaju da tijesto naraste ‘evo sad će’, a nikad ne naraste, legendarno”, “Čekamo novo i bolje, a suštinski nikad ne dočekamo. To je odraz nastupa. Genijalno”, “Ona je barem iskopirala samu sebe”, “Kraljica, dalje ne ide”, “Klasično i u njenom stilu, ništa više nismo očekivali”, samo su neki od komentara.

Konstrakta izborila finale

Podsjetimo, Konstrakta je na srpskom izboru nastupila u četvrtak te je uspjela izboriti mjesto u finalu. O njenoj pjesmi od tada se ne prestaje pričati, a društvene mreže preplavljene su reakcijama Srba na ovu izvedbu. Ova umjetnica inače je Srbiju predstavljala na Eurosongu 2022. godine sa pjesmom “In corpore sano”, s kojom je osvojila peto mjesto.

Severina je ove godine nastupala s hrvatskim natjecanjem Dora. Riječki rokeri Let 3 upravo su nju doveli kao gošću iznenađenja tijekom svojeg nastupa. Pri kraju pjesme “Babaroga”, na pozornicu je izašla upravo Severina u žutoj haljini i s ružičastim batom u rukama. Letovci su na kraju zauzeli treće mjesto, iza Vinka Ćemeraša i pobjednika Baby Lasagne.

Konstrakta opet šokirala, mijesila je kruh nasred pozornice: ‘Legenda, baš ide dok ne bude čudno’

 

Komentari