Škicnuli smo po stožerima i pogledali što svira: Od Thompsona preko Bare i Baby Lasagne

Foto: Cropix/Otvoreno

Novinari naših portala su na terenu i podijeljeni su po svim izbornim stožerima, detalj koji mnogima upada u uho je glazba koja se pušta u pojedinom stožeru. Naime, u stranci Možemo najviše prevladava Hladno pivo, Silente, U2 i Rolling Stonesi, možemo reći da je to nekakav alternativni miks domaćem i stranog rocka.

Domovinski pokret se drži dobro provjerene liste, a na njoj su se našle pjesme Mladena Grdovića, Marka Perkovića Thompsona, hitove Klape Intrade, zasvirala je tamo i diva Meri Cetinić te Ivo Fabijan. Ono što je zanimljivo je to da u stožeru Domovinskog pokretna zasada nije zasvirala nijedna pjesma Miroslava Škore. Trebamo spomenuti da se uz kuma Thompsona na playlisti našao i Mate Bulić.

Čuo se Bare, Baby Lasagna…

Međutim, to nije sve, SDP je svoje članove počastio “živom glazbom”, njih u stožeru zabavlja grupa Vertigo. To je mladi bend iz Splita, a svoju su veselu večer započeli s pjesmom Gorana Bareta “Put ka sreći”. Zasvirala je i pjesma grupe Neki to vole vruće “Teška vremena prijatelju moj”.



I na posljetku, u stožeru HDZ-a mogu se čuti hitovi Zlatana Stipišića Gibonnija, atmosferu su podizali i s pjesmom koju Hrvatska šalje na Eurosong ove godine, Baby Lasagna i njegov Rim Tim Tagi Dim. Među hrvatskim izvođačima puštali su se i Zaprešić Boysi te hit Insieme talijanskog pjevača Tota Cutugna. Treba spomenuti da se nakon objave službenih rezultata zaorilo Lijepa li si u Domovinskom pokretu.

Podsjećamo, DIP objavio privremene rezultate izbora. Obrađeno je 24 posto glasova. HDZ ima 67 mandata, SDP 41, Domovinski pokret 14, Most 9, IDS 4, Možemo 3, Fokus 3, NP Sjever 2. Više o parlamentarnim izborima pratite ovdje.

U stožeru DP-a veselo, gori ‘Oj Zagoro lijepa li si…’, atmosfera dobra

Komentari