Stanković izborom novog gosta uzburkao javnost: ‘Jako ponižavajuće za nas kao gledatelje’

Twitter

Aleksandar Stanković, urednik i voditelj emisije “Nedjeljom u 2”, na društvenim je mrežama objavio kako je novi gost njegove emisije ovu nedjelju Fabris Peruško. Peruško je inače glavni izvršni direktor Fortenova grupe.

Gledatelji su objavu lajkali i komentirali, a jedan je gledatelj napisao: “Neka nam objasni kako je uspio u relativno kratkom vremenu izgraditi vilu u Istri i kupiti još jednu vilu u Zagrebu, očito jako sposoban i spretan poduzetnik”.

“Ja bi da ga se pitao slijedeće. Da ovo što zna i da je on Ivica Todorić bi li tražio predstečajni postupak ili bi išao premijeru. Može obrazložiti zašto u oba odgovora”, “Je li u dogovoru Plenković Pavo mijenjan zakon o mirovinskim fondovima kako bi se otvorila mogućnost plasmana takvih, konvencionalnih fondova u rizična ulaganja?”, “Odavno sam za njega rekao da je tamo došao da operuša ono što je ostalo od Konzuma i bio sam u pravu”, pisali su gledatelji.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba, redakcija i tekst "FORTENOVA GRUPA"



‘Aco, više nemate koga zvati’

“Da li je Mišković, poznati Vučićev prijatelj, pa tako i Ruski, dobrodošao kupac Fortenovinih koncesija na ogromnim poljoprivrednim površinama Slavonije?”, “Baš kažem da više jednostavno nemate Aco koga pozvati, jako ponižavajuće za nas kao gledatelje”, “Pitajte ga ima li u svome mobitelu broj Josipe Rimac i da pročitate koju poruku ili Martine Dalić. Ako su sve poslovne poruke nema straha”, “Da li misli konsolidirat financije Fortenove novoizmišljenim manevrom s mirovincima preko prodaje Belja i sličnog Podravci?”, komentiralo se.

Nikolina Pišek pohvalila se radom u teretani: Osobni trener ne odvaja se od nje

Podsjetimo, prošle nedjelje gost mu je bio prometni stručnjak Željko Marušić. Prije nešto više od godinu dana Marušić se obratio otvorenim pismom HRT-ovom voditelju Aleksandru Stankoviću vezano uz njegovu emisiju ‘Nedjeljom u 2’ u kojoj je gostovao predsjednik udruge Strujni krug Hrvoje Prpić, a jedna od tema su bili električni automobili.

Pred kraj emisije se dogodio zanimljiv presedan kad je Stanković najavio kako je na HRT stigao gledatelj koji želi u emisiju, samo kako bi se pokazalo da je riječ o vozaču rallyja Juraju Šebalju, piše Dnevno.hr

Komentari