Tužna vijest potresla metropolu, preminuo simbol zagrebačkog noćnog života: ‘Hvala ti za sve’

pixabay

Na Facebook stranici noćnog kluba ‘Jedinica‘ osvanula je tužna vijest koja je potresla obožavatelje zagrebačke noćne scene, preminuo je vlasnik nekad kultnog kluba ‘Jedinica’ Davor Papa.

Davor Papa ‘Jedinicu’ je otvorio 2000. godine te je skoro dva desetljeća bila kultno mjesto zagrebačke scene. Njegova strast, predanost i ljubav prema house glazbi uvelike su oblikovale noćni život u Zagrebu.

“Riječima je teško izraziti tugu zbog odlaska našeg voljenog Pape. Davor je bio ne samo simbol noćnog života u Zagrebu, već i osoba čiji je doprinos na klupskoj sceni ostavio trajni pečat. Njegova strast, predanost i ljubav prema house glazbi oblikovale su ne samo noćni život u Zagrebu, već i srca svih onih koji su imali sreću poznavati ga”, navodi se objavi.

Možda je crno-bijela slika koja prikazuje Jedna osoba, brada, Plava kosa (žuta) i smješkanje
Foto: Facebook/Club No.1. – Jedinica

‘Hvala ti za nezaboravne trenutke’

“Kroz svoj klub stvorio je mnogo više od mjesta za izlaske, bio je to prostor gdje su se dijelile radosti, smijeh, ples i house glazba, mjesto gdje su se stvarale uspomene koje će zauvijek ostati urezane u sjećanja svih koji su ga posjetili. Dragi Davore, hvala ti za sve nezaboravne trenutke! Počivaj u miru’, objavljeno je na Facebooku.



Kolege iz škole se emotivnom porukom oprostile od Katarine: ‘Nad grobom ne plači, jer nije kraj’

“S tugom u srcima obavještavamo vas da će se sprovod našeg voljenog Pape održati u petak, 12.04.2024 u 17:55 na zagrebačkom krematoriju u maloj dvorani. Pozivamo vas sve da se pridružite u posljednjem oproštaju i zajedno podijelimo uspomene na njegov život. Hvala vam na podršci u ovim trenucima”, navodi se.

Inače, ‘Jedinica’ je zatvorena 2017. godine, a prije nekoliko godina Papin blizak prijatelj i pionir elektroničke glazbe u Hrvatskoj Damir Cuculić, podsjeća tportal, napisao je na društvenim mrežama kako je Papa u ‘Jedinicu’ uložio veliku ljubav, vrijeme, trud i novac te da njegovo ime mora ostati zapisano zlatnim slovima u povijesti domaćeg house clubbinga.

Komentari