Zabranjena ljubav popularnog glumca: Ova poznata djevojka nije se svidjela njegovim roditeljima

Foto: Instagram

Uspješni glumac Goran Bogdan nerado govori o svom privatnom životu, ali neki detalji isplivali su u javnost. Poznato je tako kako je trenutno u vezi sa srpskom glumicom Jovanom Stojiljković, koja se povremeno pohvali nekom njihovom zajedničkom fotografijom.

Bogdanova Jovana prije glumca je bila u vezi s košarkašem Bogdanom Bogdanovićem, dok je Bogdan pažnju privukao činjenicom što je bio u ljubavnoj romansi sa Dianom Oniunas-Pusić, kćeri bivše ministrice Vesne Pusić.

NEJA MARKIČEVIĆ/CROPIX

Mami se djevojka nije sviđala?

Ono manje poznato je njegova veza s bivšom pjevačicom ET-a, danas PR-ovkom Lanom Klingor Mihić. Kako se doznalo, par je bio u vezi oko pola godine, a navodno je razlazu kumovala glumčeva majka, kojoj je smetala činjenica što je Lana bila samohrana majka, prenosi Dnevno.hr.

Inače, nedavno je Lana gostovala u popularnom podcastu ‘Mame kod Lane’, gdje je voditeljici Lani Gojak Bajt govorila o djetinjstvu i čestim selidbama, a poseban fokus stavila je na svoje majčinstvo te je opisala rođenje svoje prve kćeri Kiare, koju je rodila s 26 godina.



Lanina prva trudnoća dogodila se neplanirano, a pjevačica je tada napravila hrabru odluku biti samohranom majkom. Iako je danas u sretnom braku, prilikom rođenja kćeri Kiare uza sebe nije imala mušku podršku što joj je iznimno teško palo u tim trenucima.

Bivša pjevačica udala se prije 10 godina za Antu Mihića s kojim je dobila još dvije kćeri, Marlu i Miku.

Slavni glumac zanimljivom čestitkom nasmijao žene i izazvao gomilu reakcija: ‘Lutko moja, orginalno’

Komentari