Bjelica nakon incidenta poslao poruku: ‘Prišao mi je kako bi me provocirao’

Foto: Guliver image

Hrvatski nogometni trener Nenad Bjelica, koji je u srijedu vodeći Union Berlin dobio crveni karton zbog naguravanja s nogometašem Bayerna Leroyem Saneom, rekao je da mu je žao zbog incidenta, ali da ga je igrač Bayern provocirao.

“Nalazio sam se u svom prostoru i htio mu dodati loptu. On me, međutim, odgurnuo. Na to sam, dakako, reagirao”, rekao je Bjelica čije riječi za Sky Sports prenose španjolske novine Mundo Deportivo. Bayern je s 1:0 pobijedio Union Berlin, a glavni sudac Frank Willenborg je u 74. minuti isključio Bjelicu nakon što se naguravao sa suparničkim igračem Saneom. Sudac je njemačkom reprezentativcu dao žuti karton.

“Nije u redu to što sam učinio. To se ne može tolerirati, pa razumijem dobiveni crveni karton”, izjavio je Bjelica. “Ispričavam se svojoj momčadi. Ali samo njoj. Saneu ne. Prišao mi je kako bi me provocirao”, dodao je. Bjelica smatra da se unatoč tome nije trebao naguravati s protivnikom.

Može biti slika sljedećeg: 3 ljudi, osobe koje igraju nogomet i Ljudi igraju nogomet
Screenshot/Facebook

‘Nisam reagirao kako bi trebao’



Smatra da je krivo postupio i da je preburno reagirao te da trener ne bi smio tako regairati. “Naravno da nisam reagirao kako bi trebao reagirati jedan trener”, izjavio je.

Zvonimir Boban šokirao nogometni svijet: Naprasno napušta UEFA-u, evo i zašto

Union Berlin se nalazi na 15. mjestu među 18 klubova Bundeslige, a tri ga boda dijele od zone ispadanja. Berlinska momčad još mora odigrati utakmicu 18. kola u kojoj će gostovati kod Mainza. Taj dvoboj protiv 16. momčadi prvenstva u borbi za ostanak u ligi na rasporedu je 7. veljače.

Komentari