Ivan Perišić na korak do dolaska u Hajduk? Romano tvrdi: ‘Sve je dogovoreno’

TOM DUBRAVEC/CROPIX

Čini se da se upornost navijača Hajduka isplatila. Ivan Perišić na korak je dolaska u Hajduk. Tvrdi to talijanski stručnjak za transfere Nicolo Schira, dodajući da je posao dogovoren i potvrđen.

Nešto prije ponoći o tome je na X-u (bivši Twitter) pisao i najpoznatiji svjetski stručnjak za transfere nogometaša Fabrizio Romano. Trebao bi doći na posudbu do kraja sezone što znači ako se i oporavi od ozljede baš za Hajduk bi trebao debitirati ove sezone.

Nedavno je Tottenhamov trener Ange Postecoglou rekao da je Perišić već odigrao svoje posljednje minute za londonsku momčad s obzirom na to da mu na kraju sezone istječe ugovor, a upitno je hoće li se oporaviti od teške ozljede prednjeg križnog ligamenta (ACL) u desnom koljenu.

FOTO: Twitter

Mnogi oprezni



Jasno, mnogi su u euforiji zbog ovoga, ali postoje oni koji smiruju situaciju i govore da ne treba forsirati Perišića i da nema smisla ga dovoditi ako ne bude pojačanje. Njegovo stanje i formu nakon ozljede ne može nitko znati.

Kada je pretrpio ozljedu, Hajduk mu je poželio brz povratak na travnjak ovim riječima: “Kad god doša, dobrodoša mi, jer jedno za drugo mi smo stvoreni. Brz oporavak.”

Podsjetimo, Perišić se ozlijedio u listopadu te mu je predviđena pauza do svibnja ako ne i duže. Njegov nastup na prvenstvu u Njemačkoj je pod velikim upitnikom, a Hrvatska bez njega nije ista.

Dalić bojkotira FIFA-u: ‘Razočaran sam! Hrvatska reprezentacija je zaslužila više poštovanja’

 

Komentari