Modrić stigao u Zagreb, pogledajte gdje se pojavio: Ni na odmoru ne može bez nogometa

Foto: Damir Krajac / CROPIX

U Engleskoj na Štefanje svi čekaju popularni “Boxing day” zbog velikog broja utakmica, a u Hrvatskoj naročito u Zagrebu sav sportski fokus vezan uz sport ide prema Domu sportova, malom nogometu i legendarnom turniru, Kutija šibica.

Spektakl nije mogao propustiti ni jedan od najboljih veznjaka svih vremena i kapetan Hrvatske sjajni Luka Modrić. Dok je jučer slavio Božić s obitelji danas je doletio u Zagreb.

“Luka je ušao na sporedni ulaz i sjeo na tribinu za goste, a neki su iskoristili priliku za fotografiranje s kapetanom vatrenih” piše 24 sata. Modrić je još aktivan, a njegovi bivši suigrači Jerko Leko i Eduardo da Silva igraju veteranski turnir.

Foto: Twitter

Kultni turnir
Danas se u Domu sportova igra četvrtfinale 52. izdanja Kutije šibica, a i sam Luka Modrić je igrao na istom još dok je bio najveći hrvatski talent u dresu Dinama.



Podsjetimo , Modrić je u Realu od 2012. godine, a ove sezone je počeo kao opcija s klupe, ali sada je sve više počeo biti dio prve ekipe te bi u Realu trebao ostati do kraja sezone.

Petković: Livaja će sigurno nedostajati reprezentaciji, a ja imam dva velika cilja

Na tablici Real ima isti broj bodova koliko i senzacija Girona, a to je 45, a Girona u novoj godini prvu utakmicu igra s Atletico Madridom, a Real s njima igra kolo iza.

 

Komentari