Pobješnjeli Đoković urlao na Ivaniševića i stožer: ‘Kako ste loši… Užas, užas!’

Screenshot: X

Novak Đoković izgubio je od 14 godina mlađeg Jannika Sinnera u polufinalu Australian Opena 1:6, 2:6, 7:6, 3:6. Nakon katastrofalna prva dva seta, u kojima je osvojio tek tri gema, Đoković se sjajno vratio u trećem setu osvojivši ga poslije spašavanja suparnikove meč-lopte. No u četvrtom je opet bio nemoćan protiv Sinnera.

Poznato je kako inače Đoković i njegov trener Goran Ivanišević imaju burnu komunikaciju, nerijetko srpski tenisač urla prema legendarnom Hrvatu, traži savjete ili podršku, ali sve je u meču protiv Sinnera u potpunosti izostalo.

Barem je to bio slučaj sve do početka trećeg seta kojeg je Đoković dobio u tie-breaku. Nije bilo razmjena pogleda, komentara, niti bilo kakve komunikacije na relaciji između Đokovića i njegovog stručnog stožera.

Nije im promaklo

Cijeli Novakov boks ustao je na početku trećeg seta u znak podrške, ali ni tada nije došlo do karakteristične reakcije Đokovića. Takav detalj zapeo je za oko i srpskim medijima koji navode da su tek početkom trećeg seta otvorene linije između Đokovića i njegovog tima.

 

“Čudno, zar ne, posebice ako se poznaje povijest komunikacije između Đokovića i Ivaniševića”, piše Kurir u tekstu pod naslovom: “Potpuno šokantno: Novak bez komunikacije s Ivaniševićem u polufinalu sa Sinnerom. Nisu se čak niti pogledali.” .

U četvrtom setu Đoković je u jednom trenutku pobjesnio nakon gubitka servisa, pa je sasuo uvrede u smjeru svog stručnog stožera s kojim do trećeg seta uopće nije komunicirao. Prvo si je nešto gunđao u bradu, a potom si pokrio usta kako se ne bi iščitalo što je pričao. “Kako ste loši…užas, užas, svi”, poručio je Đoković referirajući se na svoj stožer.

Đoković zaustavljen u polufinalu Australian Opena: Prvi poraz u Melbourneu nakon 2195 dana

Komentari