Procurile slike potencijalnih novih dresova Vatrenih, reakcije su podijeljene: ‘Meni su ludilo’

Foto: TOM DUBRAVEC Cropix

Mišljenja korisnika i navijača prilično su podijeljena pa su tako neki od njih oduševljeni, a neki su zgroženi izgledom novih dresova. Procurila je informacija o tome kako bi trebali izgledati novi dresovi u kojima će Vatreni braniti hrvatske boje na nadolazećem prvenstvu u Njemačkoj. Službeno predstavljanje dresa održat će se u ponedjeljak, a stigle su prve reakcije hrvatskih navijača s Reddita.

“Je li ovo službeno? Jer ako jest, ovo je za mene najbolji dizajn od 1998. 10 od 10, iako se iz ovih slika ne vidi kako izgleda s leđa. Uvijek je problematično s hrvatskim dresom što su kvadratići uvijek premaleni pa izdaleka i u prijenosu izgledaju neuredno i malo kaotično, kao da su prekriveni nekim reklamama”, započeo je korisnik.

“Meni su ludilo ove ogromne kockice”, “Kad smo izbacili ustaške dresove”, upitao je korisnik. “Gostujući nije loš, ali ovaj domaći, nigdje veze. Prevelike kockice, nemaštovito, više podsjeća na Monaco nego Hrvatsku”, iznio je svoje mišljenje korisnik. “Ok, bilo je i ružnijih. Ovi crveni rezovi na plavom su se**i. Nadam se da uz njega idu crvene štucne ako bude moguće”, napisao je korisnik.



r/croatia - Dresovi za Europsko Prvenstvo

Podjeljenja mišljenja

“Domaći dres je kao oni mobiteli s velikim tipkama za umirovljenike”, napisao je jedan korisnik, a drugi se složio da mu se prvi ne sviđa. “Ovaj prvi je užasan. Drugi mi se jako sviđa.” Neki korisnici pak su pomislili da je dizajn dresova nadahnut prošlim vremenima. “Prvo bijelo polje”, zaključio je jedan korisnik koji je odobrio ovaj dizajn, a još se jedan korisnik nadovezao. “Prvo bijelo, ostalo me ne zanima 10 od 10”.

“Ovo prvi put rješava taj problem, bit će super na televiziji. A druga garnitura isto izgleda minimalistički, ali svaki element je tu s razlogom. Super su trapezoidi, super je crveni akcent, a kul je i kako je plava gradijent, od svjetlije prema tamnoj. Jako dobro, Nike je nadmašio očekivanja”, zaključio je. Neki tvrde kako novi dresovi Vatrenih nalikuju na one koje je reprezentacija Sjeverne Irske imala svojedobno.

“Ovo je dobro. Inače se kockice ne vide s veće udaljenosti. Naravno da je izbliza ružno, ali na TV ekranu će biti dobro”, zaključio je jedan korisnik. No, izgleda da ćemo morati pričekati ponedjeljak i službeno predstavljanje novih službenih dresova koji će potvrditi jesu li ova predviđanja točna, prenosi Direktno.hr.

Danas je veliki dan za hrvatski sport: Evo gdje možete gledati Dinamo, rukometaše i vaterpoliste

Komentari