Šokantna vijest stiže iz Istre: Klub raskinuo s Antom Ercegom, evo zašto

Foto: Goran Sebelic / CROPIX

Napadač Istre Ante Erceg (34) nije u zapisniku i neće konkurirati za nedjeljni susret s Goricom.

Trener Puljana Paolo Tramezzani najavio je promjene u napadu, a sada je jasno da Erceg niti ubuduće više neće igrati za sastav s Aldo Drosine. Miljenik je publike i veliki borac, ali žestokog karaktera i sklon sukobima. Tramezzani je dobio zeleno svjetlo od uprave i zajedno u dogovoru s čelništvom kluba odlučio da je Ercegovu angažmanu u Istri došao kraj.

Pulski je prvoligaš odlučio raskinuti suradnju s napadačem nakon novog incidenta. Ovog puta vodstvo Istre 1961 nije više htjelo progledati kroz prste 34-godišnjem napadaču koji je u pulske redove stigao u kolovozu 2022. godine i u 44 nastupa, računajući HNL i Kup, upisao 18 golova i četiri asistencije. Posebno je raspoložen bio ove sezone jer je u 21 utakmici imao šest golova uz tri asistencije, piše Glas Istre.

Foto: Goran Sebelic / CROPIX

Točka na ‘i’

Erceg je ušao u sukob s bivšim trenerom Gonzalom Garcijom, zatim i s Davidom Catalom koji ga je poslao na “hlađenje”, a sad je Tramezzani uz podršku vodstva kluba odlučio staviti točku na “i” na sve njegove ispade.



Talijan je poznat po stegi i zna se da neće trpjeti individualne ispade. Posljednji sukob Ercega dogodio se u subotu sa suigračem na treningu, a to mu Istra jednostavno više nije mogla tolerirati.

Velimir Zajec povlači prve velike poteze: Na Maksimir vraća bivšeg Vatrenog

Komentari