Sprema se veliki transfer koji bi mogao odjeknuti: Bivši Vatreni stiže u Hajduk?

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Prva sezona Ante Rebića u Bešiktašu bit će mu i posljednja, a potencijalna iduća postaja u karijeri bivšeg hrvatskog reprezentativca mogao bi biti – Hajduk!

Turski Fotomac prenosi kako će Rebić idućeg ljeta napustiti Bešiktaš, što je i očekivano nakon što od prije tri tjedna odlukom trenera Fernarda Santosa više nije u konkurenciji, ali i da je Hajduk jedan od zainteresiranih klubova, prenose Sportske novosti. Ovo nije prvi puta da turski mediji pišu o mogućem transferu Rebića u Hajduk. Još su u studenom prošle godine špekulirali o toj mogućnosti, a o istoj su temi pisali i potkraj zimskog prijelaznog roka kada je također spominjan i transfer u Saudijsku Arabiju..

Foto: Facebook

Izazvao je nemir u momčadi

Hrvatski nogometaš nije se najbolje snašao u turbulentnoj sezoni Bešiktaša u kojoj su ga vodila čak petorica različitih trenera.

Rebić je od prije dvadesetak dana nije u kadru prve momčadi. “Izazvao je nemir u momčadi“, prenijeli su tada turski mediji.



Otkako je ljetos došao iz Milana za turskog je velikana nastupio u 23 utakmice (a njih sedam je počeo kao starter), ali odigrao je svega 691 minutu. Za to je vrijeme upisao pogodak i pet asistencija. Posljednji nastup zabilježio je još početkom veljače.

Foto: Vojko Basic / CROPIX

Hajduk nedavno doveo Perišića i Brekala

Hajduk se u aktualnoj sezoni SuperSport HNL-a bori s Rijekom i Dinamom za naslov prvaka, njegov potencijalno prvi nakon 2005. godine. Splitski klub ove je godine već doveo dva velika reprezentativna igrača, a to su Ivan Perišić, koji se oporavlja od ozljede koljena i koji će tek za iduću sezonu biti potpuno spreman, te Josipa Brekala, koji je stigao na posudbu iz Fiorentine.

Gvardiol fotografijama iz teretane zapalio internet: ‘Još, još, daj još Joško’

Komentari