Alen Bičević ‘rasturio’ transformacijom, žiri ostao bez teksta: ‘Ovo je nevjerojatno’

Foto: Nova TV

Pjevač Alen Bičević u četvrtoj emisiji showa “Tvoje lice zvuči poznato” imao je zadatak transformirati se u glazbenu divu Gabi Novak, a po reakcijama publike i žirija, čini se da je “rasturio”.

 

Nakon što je prethodno napravio “raspašoj” kao Mate Bulić, u novoj emisiji Bičević je, kako je sam izjavio, izveo potpunu suprotnost: “Gabi Novak je mila, draga, smirena i dobra. Nijednu od tih osobina nemam ja. Koreografije ovoga puta nema, cijeli fokus je na pjesmi, emociji i na nekim sretnim danima”, poručio je prije nastupa.

Foto: Nova TV

Izveo je hit pjesmu “Pamtim samo sretne dane”, a žiri od samog početka njegova nastupa nije mogao vjerovati što vidi i čuje. “Pa je li ovo moguće? Bože, što je ovo, ovo je nemoguće!” komentirala je tijekom nastupa Minea. Nakon nastupa svi su ustali na noge i zapljeskali mu.



“Što je ovo bilo? Ovo je bilo nevjerojatno”, komentirali su i voditelji Igor Mešin i Filip Detelić, a cijeli studio je skandirao: “Pobjeda, pobjeda!”. Nako nastupa Minea je otišla do pozornice zagrliti Alena. “Ja želim ovaj trenutak ovako zabilježiti. Ovo je bilo divno, srce mi lupa jače nego tvoje”, rekla je pa je po povratku na svoje mjesto Alenu poručila: “Ostala sam bez teksta, ja ne bih ništa više rekla nego – moj naklon Alenu”.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba
Foto: Facebook

Upisao drugu pobjedu

“Nakon ovakve točke apsurdno je bilo što govorit, čuli ste reakciju publike, vidjeli ste reakciju Minee. Ja ti samo mogu čestitati, mogu ti se zahvalit i meni je ovo bio briljantno”, komentirao je Goran Navojec, a nadovezao se Mario Roth: “Dragi moj Alene, kada pjevač uistinu osjeti i doživi o čemu se radi u pjesmi i u svakoj noti, onda će i te riječi pjesme i cijeli performans odzvanjati istinito”.

“Kad ovako doživiš nešto da transformacija, imitacija, pjesma i glas budu sve jedno, onda ti ne može bit svejedno”, poručio je Enis Bešlagić. Alen je upisao svoju drugu pobjedu i sada se, zahvaljujući uvjerljivim transformacijama, nalazi na vrhu ljestvice prema ukupnom zbroju bodova iz dosadašnjih emisija.

Alen Bičević oduševio transformacijom u Matu Bulića: ‘Kako ga je skinuo čovjek, nevjerojatno’

“Još sam pod dojmom. Vidio sam reakcije publike i nemam riječi kojima bih ovo opisao, nisam ovo uopće očekivao”, podijelio je Alen svoje prve dojmove nakon pobjede. Prošlotjedna pobjednica Mia Negovetić izvela je svoju prvu mušku transformaciju u Miroslava Škoru. Iako je otkrila da ga dosad nije puno slušala, Mia se na pripremama uživjela u ulogu, a svojom transformacijom i izvedbom pjesme “Moja Juliška”.

Komentari