Baby Lasagna skinut s trona! Više nije prvi na kladionicama: Prestigla nas jedna zemlja

Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX

Nakon više od mjesec dana vodstva na eurovizijskim kladionicama, Baby Lasagna više nije prvi.

Ovogodišnji predstavnik Hrvatske na Eurosongu, Baby Lasagna, prije točno 33 dana zauzeo je prvo mjesto favorita za osvajanje Eurosonga u Švedskoj u svibnju. Prvo mjesto držao je više od mjesec dana, a od ponedjeljka poslijepodne nalazi se na drugom mjestu.

Našeg predstavnika s trona je skinula Švicarska. Nemo i pjesma “The Code” tako trenutno imaju 19 posto šansi za pobjedu, a Baby Lasagna pao je na 16 posto.

Na trećem mjestu, s 13 posto, nalazi se Talijanka Angelina Mango s pjesmom “La noia”, a na četvrtom mjestu je Nizozemska s 10 posto. Ukrajina se sada nalazi na petom mjestu s devet posto šansi za pobjedu.



Foto: Livio Andrijic/ Cropix

Veliko finale 11. svibnja

Podsjetimo, ovogodišnji Eurosong održat će se u švedskom Malmöu. Prva polufinalna večer na rasporedu je 7. svibnja, a druga dva dana poslije. Veliko finale održat će se 11. svibnja i donijeti nam odgovor može li Eurosong po prvi put doći u Hrvatsku otkad smo samostalni. Objavljen je i raspored nastupa.

Baby Lasagna i Teya Dora jednim potezom oduševili fanove Eurosonga: ‘Trenutak koji smo svi čekali’

Tako će Baby Lasagna na pozornicu izaći u prvoj polufinalnoj večeri i nastupit će kao sedmi. Lasagna u prvom polufinalu nastupati sedmi. Podsjetimo, šest država ima izravan prolaz u finale. Riječ je o Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Španjolskoj, Velikoj Britaniji te zemlji domaćinu Švedskoj, prenosi Direktno.hr

Komentari