Karabatić otkrio što mu je majka Radmila poručila pred utakmicu s Hrvatskom: ‘Stavila je pritisak na mene’

imago/Anthony Bibard/Guliver Image

Nikola Karabatić protiv Hrvatske je postigao pet golova i tako ispisao povijest rukometa. Francuska legenda postao je igrač s najviše golova u povijesti Europskih prvenstva.

Do jučer je imao najviše nastupa u povijesti europskih smotri, a sad je i najbolji strijelac s 289 golova, jednim više od legende Islanda i Barcelone Valura Sigurdssona.

Kako sport piše najbolje priče tako je sinoć napisao da taj rekord sruši baš protiv Hrvatske, svojih najvećih rivala i zemlji njegov oca Branka. Nikola je poslije utakmice otkrio što mu je rekla majka Radmila.

Foto: Ante Cizmic/Cropix

Podrška majke

“Nisam uopće razmišljao o tome, želio sam se samo što prije vratiti u obranu, a majka me nazvala prije utakmice i stavila pritisak na mene. Moraš danas srušiti rekord, moraš zabiti osam golova.”



Zatim je dodao: “Mama, znaš da mi ne smiješ nabijati pritisak. Ne razmišljam o tome, želim da momčad odigra dobro, ali ona je ponovila. ‘Da, to je super, ali moraš zabiti osam komada, moraš postati najbolji strijelac danas.”

Podsjetimo, Hrvatska trenutno ima samo jedan bod te se nalazi iza Francuske, koja nakon pobjede nad Hrvatskom ima maksimalna četiri boda, Austrije (tri boda), Mađarske i Njemačke (dva boda). Slijedeći ispit za našu ekipu je u subotu od 18 sati kada nas čeka Mađarska.

Ivan Perišić na korak do dolaska u Hajduk? Romano tvrdi: ‘Sve je dogovoreno’

Komentari