Maja Šuput sina podvrgla neočekivanoj promjeni: “Tata će biti jako sretan kad vidi što smo napravili”

Foto: Instagram

Pjevačica Maja Šuput ne krije koliko je sretna svojim životom. Na društvenim mrežama često pokazuje djeliće obiteljskog života, a takve objave često se fokusiraju na njenog sina Blooma. Sada je njen šarmantni dječačić ponovno bio glavna zvijezda, a Maja je pokazala kako ga je podvrgnula neočekivanoj promjeni.

Naime, u svojim pričama na Instagramu Maja je objavila dvije snimke koje pokazuju kako se Bloom šišao. Pjevačica na svojoj obitelji ne štedi, pa je tako ovo bio kućni posjet za novu frizuru. Ponosna mama je u prvoj snimci pohvalila Blooma kako mirno sjedi dok mu frizer češlja kosu i reže gdje treba.

Foto: Instagram

“Najmirniji moj mali miš”

“Najmirniji moj mali miš”, napisala je Maja. Na snimci se također vidi kako se tijekom šišanja njen sin zabavljao igranjem na tabletu. U nekoliko navrata vidi se i dječakov osmijeh, no čini se kako nije sve prošlo tako glatko. Maja je u drugoj priči priznala kako je Bloom ipak imao problema sa jednim dijelom šišanja.

“Ogrtač mu se nije svidio pa će tata biti jako sretan kad vidi što smo napravili”, stoji u opisu. Time se pjevačica referirala na odrezane dlake sa glave njenog mezimca, koje su umjesto na ogrtaču završile na njihovom stolcu. Sudeći prema njenim riječima, čini se kako te dlake neće biti lako ukloniti sa stolca što bi moglo zasmetati tati Nenadu Tatarinovu.



Stanković izborom novog gosta uzburkao javnost: ‘Jako ponižavajuće za nas kao gledatelje’

Komentari