Mojmira zabezeknuta Trumpovim potezom: ‘Besramni bivši, a vjerojatno i budući predsjednik’

Foto: RTL

Novi marketinški pothvat bivšeg američkog predsjednika i kandidata za još jedan mandat Donalda Trumpa bio je razlog da ga se sjete i hrvatski mediji.

Name, njegovo reklamiranje Biblija izazvalo je reakciju Mojmire Pastorčić u RTL Direktu. Voditeljica je segment ‘MOLIM’ posvetila upravo osobi koja je najviše podijelila SAD.

“Možda je poznat po vulgarnom ophođenju sa ženama, možda ga je jedna optužila za silovanje u garderobi robne kuće, možda je bijesnu hulju nahuškao na Kongres, ali Donalda Trumpa ništa od toga ne sprječava da: reklamira Bibliju. MOLIM?”, počela je Mojmira.

Foto: Facebook

‘Sigurno niste sumnjali’

Tu nije stala. “Besramni bivši, a vjerojatno i budući američki predsjednik, sada potiče birače da kupe Bibliju, i to za 59,99 iliti 59 dolara i 99 centi. I to ne običnu, nego Bibliju koju prodaje njemu blizak country pjevač”, nastavila je.



“Naravno, kaže da svi Amerikanci doma trebaju imati Bibliju, sigurno niste sumnjali, i kaže da mu je to omiljena knjiga. Umjesto ‘učinimo Ameriku ponovno velikom’ sada govori ‘make America pray again’, odnosno ‘neka Amerika ponovno moli'”, zaključila je voditeljica.

Kakav gaf! Mojmira usred emisije prasnula u smjeh, nije se mogla suzdržati: ‘Oprostite na pogrešci’

Komentari