Oglasili se iz HDZ-a: ‘Nećete nas pokolebati u daljnjem povećavanju plaća i zaposlenosti’

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

HDZ je na društvenim mrežama žestoko komentirao subotnje prosvjednike na Trgu svetog Marka.

“Zar nekoliko tisuća proturazvojnih ljevičara, jedva okupljenih iz cijele uz tjedan dana priprema i agresivne kampanje, stvarno misli da ćemo zbog njih odustati od Zakona o hrvatskom jeziku i neradne nedjelje?”, započeli su svoje obraćenje javnosti na društvenim mrežama, svjesni ili ne da ih nitko i ne proziva zbog navedenog.

Nastavili su da ih nitko neće pokolebati u daljnjem povećanju plaća. “Da će nas pokolebati u daljnjem povećavanju plaća i zaposlenosti, u ostvarivanju gospodarskog rasta koji je na samom vrhu #EU, u zadržavanju jasnog euroatlantskog smjera zemlje?”, bili su odlučni.

Foto: Zagreb.info

Hvalite me usta moja

Iskoristivši priliku, nabrojili su sve što smatraju važnim, a što je učinjeno tijekom ovoga mandata. “Da ćemo dopustiti da se zbog njihovih pritisaka zatvori #LNG terminal, pa da ponovno bude ovisna o ruskom plinu. Nema povratka na staro!”, napisali su.



Zaključili su da će pravosuđe će ostati samostalno, a “partija i njeni derivati nikada više neće određivati tko treba biti uhapšen, a tko spašen. U demokraciji i pravnoj državi za to su zadužene nadležne neovisne institucije”, stoji u objavi.

Foto: Dnevno.hr

Oporba skupila oko 3000 ljudi

“Hrvatima je sada sasvim jasno zašto je proturazvojna, autoritarna ljevica odabrala Trg sv. Marka za „prosvjed“. Taj se prostor popuni već s 500 ljudi. Stoga su portali koji su tjedan dana pružali gorljivu potporu Grbinu, Benčić i Mrak Taritaš danas i izišli s apstraktnom formulacijom o „tisućama ljudi“. Stvarna brojka „ubila“ bi ljevičarska nabrijavanja o „velikom prosvjedu“, „prepunom Gornjem gradu“, „krcatom Markovu trgu“. Portali koji nisu skloni retrogradnoj ljevici objavili su pak da se okupilo „malo više od 1.000 ljudi“. Prema našoj skromnoj procjeni, ipak ih je bilo više – oko 3.000 – kada se pribroje i okolne ulice i trgovi”, objavio je, među ostalim, HDZ na Facebooku u dodatnoj objavi.

Šprajcova objava naljutit će Grbina: ‘Imam san u kojem sam ja premijer…’

Komentari