Poznata glumica nakon četiri godine najavila veliki povratak: ‘Nisam mogla spavati cijelu noć’

Foto: Instagram

Poznata hrvatska glumica Leona Paraminski odlučila se vratiti glumi nakon četiri godine pauze.

Trenutno u Sarajevu snima drugu sezonu nagrađivane serije ‘Kotlina‘, redatelja Danisa Tanovića. Leona kaže da je uloga dosta velika, no opet ne prevelika jer u seriji postoje tri glavne ženske uloge.

“Najteže mi je bilo prvi dan kad sam išla snimati. To mi je bilo najteže, i nisam uopće mogla spavati cijelu noć, bila sam jako uzbuđena, jer je to normalno. Nisam dugo radila, nisam radila jedno četiri godine, i zato što je to Danis i naprosto nisam bila dugo na setu, ali onda kad sam došla, bilo je kao da nikad nisam ni prestala raditi”, otkrila je za IN magazin.

Na snimanje serije u Sarajevo stigla je s majkom, koja joj pomaže oko kćeri Liv, koja je došla s njom, dok je suprug Tin ostao u SAD-u.



Foto: Instagram

‘Toliko smo toga prošli’

Podsjetimo, glumica je ranije uzela četiri godine glumačke stanke kako bi se posvetila privatnom životu i planiranju majčinstva. Djevojčicu Liv rodila je prije dvije i pol godine i tako ostvarila veliki san koji je sanjala sa suprugom.

Ipak, priznaje da joj nedostaje malo više vremena nasamo sa suprugom, jer Liv je još mala, a u Americi nemaju pomoć. “Toliko smo toga prošli i znaš kaj, sad sam to prihvatila da je to tako i da ima neke ljepote u tome”, rekla je i dodala kako se nada skorašnjem konačnom povratku u Hrvatsku.

Dečko Vlatke Pokos prepričao njihov prvi susret: Bio je zapanjen njenim fizičkim izgledom

Glumica Lu Santa Barbari živi već deset godina. Iako su ondje ona i suprug Tin Komljenović izgradili život koji posljednje dvije i pol godine dijele s kćerkicom Liv, Leona ne krije koliko uživa kada stigne u Hrvatsku. “To su neka dva potpuno različita života. I sad sam to prihvatila da je to tako, i ima ljepote u tome”, zaključila je.

 

Komentari