Slavni glumac zanimljivom čestitkom nasmijao žene i izazvao gomilu reakcija: ‘Lutko moja, orginalno’

Foto: Instagram

Naš poznati glumac Goran Bogdan, svojim je pratiteljicama čestitao Međunarodni dan žena.  Dobio je pregršt komentara na društvenoj mreži Instagram zbog svoje čestitke koju je uputio pripadnicama ljepšeg spola. Na njegovu objavu reagirao je veliki broj njegovih kolega, a razlog za to je neobično izdanje glumca.

Međunarodni dan žena obilježava se kao podsjetnik na prosvjed tekstilnih radnica u New Yorku 1857. Svake je godine dočekan u znaku osvještavanja rodne ravnopravnosti i primjera rodno utemeljene nepravde.

Mnogi muškarci čestitaju (svojim) ženama, a neki to rade i javno. Tako je poznati glumac Goran Bogdan na zanimljiv način čestitao Dan žena svojim pratiteljima na Instagramu.

Naime, objavio je fotografiju na kojoj pozira u kućnom ogrtaču i nosi crveni ruž. “Sretan nam 8. Mart. Trebat će nam…”, napisao je. Fotografija je izazvala niz komentara. “Najduhovitija čestitka koju sam vidjela”, “Najljepša si”, “Tako to rade pravi muškarci”, “Originalno”, “Lutko moja.. svi me za tebe pitaju”, pisale su mu žene.



Foto: Instagram

Podržava žene

Bogdan je u više navrata javno podržavao žene. Tako je i glumio u spotu za pjesmu “Štit” pjevačice Ide Prester, koju je snimila u okviru kampanje protiv nasilja nad ženama.

Među brojnim čestitarima našle su se i druge osobe iz javnog života. Tako je Davor Bernardić podijelio karanfile po centru grada Zagreba, dok je poznati novinar Andrija Jarak pozvao svoje pratitelje da se sjete i poštuju svoje majke. K tome je dodao kako u svakom slučaju treba poštovati i žene.

Dragana Mirković zaradu od Arene će donirati dječjem domu u Zagrebu: ‘Samo da im vidim osmijeh…’

Komentari