Slika koja kida dušu i srce! Dankin otac u rukama držao medvjedića i zapalio svijeću za svog anđela

Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Malena Danka Ilić je ubijena, a potraga za njezinim tijelom se nastavlja. Osumnjičeni za ubojstvo, djelatnici JKP Vodovod Srđan J. (50) iz sela Luka i Dejan D. (50) iz sela Zlot priznali su zločin, ali njezino tijelo još uvijek nije pronađeno. Potraga se nastavlja i danas. Osumnjičeni su policiji rekli kako su dva dana nakon ubojstva otkopali tijelo s deponija i zakopali ga na drugo mjesto.

Kako prenosi reporter Blica, potraga za tijelom nastavljena je u šumi kod Banjskog polja. Tu se nalazi šest-sedam bagera koji kopaju teren jer je tu bačena gomila smeća, a ispod je potok. Posljednja informacija iz Višeg tužiteljstva u Zaječaru je da će dvojica uhićenih koji su osumnjičeni za ubojstvo malene Danke biti saslušani danas popodne, a tužiteljstvo će nakon saslušanja informirati javnost.

U Boru od četvrtka građani pale svijeće i ostavljaju igračke za Danku. Ništa nije bilo organizirano, građani su počeli dolaziti i iskazivati tugu zbog smrti djevojčice. Sve je više zapaljenih svijeća, nije bilo gužve, no stalno je netko dolazio. Ostavljali su igračke, svijeće i barbike za Danku, javlja N1 Srbija. I roditelji ubijene Danke došli su na mjesto gdje građani odaju počast njihovoj kćerkici, zapalili su svijeće. Majka djevojčice je u suzama, a otac je u rukama držao igračku, malog bijelog medvjedića kojeg je poljubio i ostavio na mjestu na kojem se građani opraštaju od njegovog djeteta. Oboje su neprestano plakali.

Građani u nevjerici kako je ovakav zločin moguć

Građani su u nevjerici kako je ovakav zločin moguć budući da je krenulo od neke vrste događaja u prometnoj nesreći. Pitaju se kako su se sva muškarca od 50 godina doveli do takve situacije koja je sada opisana kao teško ubojstvo. Vozili su 20 kilometara na sat i još stavili tijelo na deponiju. Mještanima nije jasno kako se to moglo dogoditi i kako su uopće donijeli takve odluke. Načelnik Sektora kriminalističke policije Ninoslav Cmolić otkrio je tko je ubojica malene Danke.

“Vozač nije ni primijetio da je udario djevojčicu, shvatio je to tek kada mu je suvozač rekao. Odmah su je stavili u prtljažnik, a kada se mala Danka probudila, suvozač ju je udavio. To nam je jučer priznao i sve potanko opisao. Zatim su je bacili na deponij”, kazao je u svom novom obraćanju Ninoslav Cmolić.

Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Odvjetnik otkrio kolika kazna ih čeka

Odvjetnik Saša Rajković je objasnio što čeka osumnjičene. Na pitanje hoće li se moći suditi osumnjičenima ako se ne pronađe tijelo, Rajković je izjavio: “Može, ali moraju postojati i drugi dokazi, naročito može jer ovdje imamo priznanje oba osumnjičena da su počinili djelo koje im se stavlja na teret. Imamo takvih slučajeva u praksi gdje su osuđeni počinitelji mada tijelo nije pronađeno. To ‘nema tijela, nema dijela’ nije baš prava izreka, može se i bez toga suditi, ali to su veliki izuzeci”.

Rekao je i kako im prijeti kazna od 10 godina zatvora do doživotne robije ako kvalifikacija djela ostane ista, piše Srbija danas.

Poznati novi jezivi detalji! Načelnik otkriva: Danka se probudila, jedan od njih ju je zadavio

 

Komentari