Zbog sjajnog dinamovca iz BiH nastala panika u susjedstvu: Strahuju da će otići kod Vatrenih

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Brojni dinamovci odigrali su impresivno u sinoćnjoj utakmici osmine finala Konferencijske lige između Dinama i PAOK-a na Maksimiru. Posebno se istaknuo dvostruki strijelac Bruno Petković, ali bilo je još puno raspoloženih igrača zagrebačkog sastava.

Među njima su definitivno bili Josip Mišić, Martin Baturina, ali i Petar Sučić, 20-godišnjak koji se ove sezone prometnuo u jednog od jako važnih igrača u sastavu Modrih.

Sučić je inače rodom iz Livna i mladi je BiH reprezentativac. Germanijak navodi kako je na utakmici protiv PAOK-a upravo on bio pod posebnim povećalom hrvatskog izbornika Zlatka Dalića, kao i njegovog pomoćnika Ivice Olića i direktora Stipe Pletikose. Navode kako je impresionirao svojim trkačkim kapacitetima i da podsjeća na Marcela Brozovića.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Susjedi strahuju od krađe

Iako je rođen u Livnu i ima osam nastupa u BiH U21 reprezentaciji Sučić je navodno pokazao interes da bi zaigrao za hrvatsku reprezentaciju, a takav rasplet zasigurno se ne bi svidio našim susjedima.



Tako su BiH mediji u strahu da Hrvatska “ne ukrade” njihovog velikog talenta. “Hrvati spremaju krađu Sučića, u seniore Bosne i Hercegovine ga još nitko ne zove”, naslov je koji je osvanuo na BiH portalu Klix.ba.

Sučić je ove sezone za Dinamo skupio čak 29 nastupa u svim natjecanjima i upisao je jednu asistenciju, a njegova tržišna vrijednost prema Transfermarktu iznosi 1 milijun eura.

Arijan Ademi odlučio se oprostiti od dragog dresa: ‘Nedostajat će i kao osoba i kao nogometaš’

Komentari