Ćipe upozorava na opasnosti koalicije HDZ-a i SDSS-a: ‘To doslovno drži naciju u okovima’

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Saborski zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić Ćipe na Facebooku se oglasio o aktualnim političkim temama vezanim uz nadolazeće parlamentarne izbore. Kako navodi Ćipe, Milorad Pupovac i Srbija ne smiju odlučivati o sastavu hrvatske vlade.

“Nikada u novijoj hrvatskoj povijesti službeni Beograd nije imao veći utjecaj na političke prilike u Hrvatskoj. Za sve to je zaslužan Andrej Plenković koji je širom otvorio vrata srbijanskom kapitalu u poljoprivredi, građevini, naftnoj industriji, ali i u medijima.

Cijena je to koju plaćamo za ‘stabilnu’ Vladu SDSS-a i HDZ-a. Nigdje u Europi jedna stranka, koja se predstavlja kao manjinska, nema tri zagarantirana mandata u parlamentu kao što je to slučaj sa SDSS-om. Pritom je dovoljno da za ta tri zastupnika glasa nekoliko stotina ljudi i oni potom odlučuju o hrvatskoj sudbini. Između ostaloga i tko će voditi hrvatsku Vladu”, napisao je Ćipe na Facebooku.

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

‘Tenzije u društvu’

Kako navodi, ova pozitivna diskriminacija utječe na svaki segment političkog i društvenog života u RH.



“Ona izaziva stalne tenzije u društvu i doslovno drži naciju u okovima. Nažalost, aktualna koalicija SDSS-a i HDZ-a postala je pogodno tlo za djelovanje srbijanskih obavještajnih službi i kreiranje projekta Srpskog sveta. Stoga će jedan od ključnih zadataka koji je pred nama biti izbacivanje srbijanskog utjecaja iz RH i blokiranje obavještajnih aktivnosti BIA-e na tlu RH.

Financiranjem knjige “Krajina 1991.-1995.” Vlada Andreja Plenkovića je dotaknula dno, iznevjerivši povjerenje i vrijednosti na kojima je Hrvatska izgrađena. Domovinski pokret je jedina opcija koja garantira da ćemo ograničiti utjecaj Milorada Pupovca i srbijanske države. Pozivam te da se pridružiš na izborima 17.4. i zajedno pokažemo da odbacujemo korumpiranu i izopačenu koaliciju SDSS-a i HDZ-a. Dajmo svoj glas za promjenu!”, poručio je Ćipe.

Milinović žestoko uzvraća Plenkoviću: ‘Jel’ te imalo sramota? Zašto nisi doveo Pupovca u Lisinski?’

‘Ne postoji kvalitetan program koji bi povećao natalitet’

“Prema izvještajima nadležnih službi u Hrvatskoj raste broj populacije vuka. Raste i broj populacije risa. Oporavila se i populacija bjeloglavog supa. Za sve navedene životinjske vrste postoje državni programi koji daju rezultate. Ulažu se značajna sredstva, postoje provedbeni planovi čija se učinkovitost kontrolira u određenim vremenskim intervalima. I dobro je to, neka postoji bioraznolikost u našoj Domovini. Naša Domovina je poznata po svojoj ljepoti i ove vrste daju joj divlju privlačnost”, započeo je Ćipe.

Nastavio je s obrazloženjem kako je problem što u našoj zemlji postoje osmišljeni programi za oporavak životinjskih zajednica, ali ne i onih ljudskih. “Problem je što u ovoj državi postoje dobro financirani i kvalitetno osmišljeni programi za oporavak životinjskih zajednica, ali ne postoji kvalitetan program koji bi povećao natalitet i oporavio hrvatski narod. Dakle, država je u stanju osmisliti program za oporavak zajednice vuka, ali ne i naroda koji tvori ovu državu”, napisao je između ostalog

Komentari