Grmoja oprao premijera: ‘Prepadnuti Plenković svjestan je stanja na terenu’

Foto: Marko Todorov/Cropix

Mostov kandidat za premijera Nikola Grmoja na X-u se osvrnuo na neočekivani monolog premijera Andreja Plenkovića u kojemu se prvenstveno obrušio na Domovinski pokret, njegova predsjednika Ivana Penavu, ali i Most.

“Prepadnuti Andrej Plenković svjestan kako stvarno stanje na terenu ne odgovara plaćenim anketama, u panici poručuje HDZ-ovcima da smo mi mostovci za Vrapče”, započeo je Grmoja u objavi na X-u.

“Mene je moja stranka poslala u VI. izbornu u kojoj se nalazi i Vrapče, tako da me Plenković ne treba tamo slati. U istoj izbornoj jedinici nalazi se još jedna institucija u koju će nakon izbora slobodne i neovisne institucije poslati Plenkovića. Tik-tak Plenkoviću”, zaključio je Mostovac.

Naime, Tjednik Nacional donio je šokantni monolog u kojem se žestoko i neočekivano predsjednik HDZ-a i hrvatske Vlade Andrej Plenković obrušio na Domovinski pokret (DP) i njegova predsjednika Penavu, a radi se o razgovoru prošle subote u prijepodnevnim satima.



‘Imate ovu dinarsku Hrvatsku, kako ju ja zovem’

Naime, objavljen je dio audio snimke u kojoj Plenković iznosi brojne uvrede na račun predsjednika Domovinskog pokreta Ivana Penave, što će po svemu sudeći, značajno smanjiti koalicijski potencijal HDZ-a nakon parlamentarnih izbora.

Plenković na toj snimci komentira i Most. “Most? Devet zastupnika, prije su za Vrapče nego za Gornji Grad. To su bolesnici, na njih nećemo računati”, kazao je. “Imate ovu dinarsku Hrvatsku, kako ju ja zovem, realno gledajući HDZ-ove utvrde…”, rekao je u nastavku.

Plenković vrijeđao DP i Most kao kočijaš, stigla je i prva reakcija

“Ali prva, treća, šesta i osma izborna jedinica. To je s kulturološkog aspekta kao da igrate u gostima polufinale Lige prvaka… Netko tko danas ima 45 od dvadesete je naviknut da smo mi lupeži, bez zubi, koji ne znamo ništa”, rekao je Plenković o Mostu.

Stigla posljednja prognoza uoči izbora: Evo detaljnih rezultata po izbornim jedinicama

Komentari