HDZ izgleda ima vojsku ‘obožavatelja’ i u dalekoj jugoistočnoj Aziji: Ovaj gaf nije prošao nezamijećeno

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Otkako je Zoran Milanović u petak pred novinarima obznanio kako će se kandidirati na listi SDP-a na predstojećim parlamentarnim izborima, HDZ je krenuo dosta žestoko u predizbornu kampanju.

Nakon Osijeka u subotu i nedjelje u Zagrebu, stranka je uz veliki broj okupljenih pristaša krenula u sveopću borbu za naklonost birača.

Izbori će doći za mjesec dana, 17. travnja, malo je vremena za zbijanje redova i čini se da će stranke sve više podlijegati neobičnim metodama.

Najbolje se to vidi na primjeru HDZ-a. Oni su intenzivno krenuli u kampanju i preko društvenih mreža gdje je odjednom došlo do velikog skoka broja oznaka “sviđa mi se” od strane korisnika iz jugoistočne Azije.



Screenshor: Facebook

Podrška lažnih korisnika na društvenim mrežama?

Ako se samo pogleda objava od nedjelje ujutro sa stranačkog skupa u Lisinskom, velika većina posljednjih oznaka “sviđa mi se” dolazi od korisnika sa stranim imenima, uglavnom se čini da riječ o tzv. lažnim korisnicima u Tajlandu i Vijetnamu.

Ostale nedavne objave otkako je krenula neslužbena predizborna kampanja ipak nemaju takav “anorganski” broj interakcija s njihovim sadržajem, i to uz uglavnom respektabilne brojeve.

Znači li ovaj skok da će HDZ krenuti u agresivniju promociju društvenih mreža uz poziv na kvantitetu internetske podrške, ostaje za vidjeti, ovako ostaje pisani trag i materijal za humor političkim oponentima, prenosi Direktno.hr.

Šeks o Milanoviću: ‘Gadi mi se, on i njegovo ponašanje, igra ulogu dvorske lude’

Komentari