Ne može bez incidenata! Zbog dimne bombe uslijedilo uhićenje, Katarina Peović: ‘Nisam znala za to’

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Današnji prosvjed pod nazivom “Dosta je! Odmah na izbore”, organiziran od strane 11 parlamentarnih stranaka lijevo-liberalne oporbe, nije prošao bez incidenata. Dok su prosvjednici iskazivali svoje nezadovoljstvo prema Vladi i tražili parlamentarne izbore, jedan neplanirani događaj privukao je pažnju javnosti.

Naime, tijekom prosvjeda netko je aktivirao dimnu bombu. Privedena je jedna osoba.

“Nisam znala da se išta takvoga dogodilo. Ono što sam ja držala u rukama je potpuno bezopasno. Iz toga izlazi samo dim. Mislim da policija ima pametnijeg posla”, kazala je saborska zastupnica Radničke fronte Katarina Peović.

Tijekom prosvjeda na Trgu svetog Marka, netko je aktivirao dimnu bombu koju je potom dao zastupnici u ruke. Peović je crvenu dimnu bombu držala na pozornici.



Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Privedena je jedna osoba

Zbog tog je događaja privedena jedna osoba. “Uopće mi nije jasno zašto bi policija nekoga hapsila zbog toga” zaključila je Peović. Očekuje se i da će policija o svemu dodatno izvijestiti.

Podsjetimo, u subotu je na Trgu svetog Marka održan prosvjed pod nazivom “Dosta je! Odmah na izbore” koji organizira 11 parlamentarnih stranaka lijevo-liberalne oporbe.

Plenković o prosvjedu: ‘Poruke su bile vulgarne i primitivne, plod Milanovićeva stila divljaštva’

Komentari