Ovo je Albanka zbog čije bezobzirne vožnje su Katarina (19) i Stjepan (21) izgubili živote

Foto: Instagram

Nesreća kod Dubrovnika u kojoj su poginule dvije mlade osobe šokirala je hrvatsku javnost. Brat i sestra, 21-godišnji Stjepan i 19-godišnja Katarina Đerek svoj život izgubili su zbog bezobzirne vožnje 29-godišnje Albanke.

Prometna nesreća na Jadranskoj magistrali u mjestu Ratac kod Dubrovnika, u kojoj su poginuli 21-godišnji Stjepan i 19-godišnja Katarina Đerek, zavila je Hrvatsku u crno. Do nesreće je došlo kada je 29-godišnja Albanka nepropisno pretjecala vozilo ispred sebe i frontalno se sudarila s automobilom u kojemu su bili brat i sestra.

Prilikom prometne nesreće Albanka Klevisa Ymeri zadobila je lakše tjelesne ozljede, zbog čega je prebačena u Opću bolnicu Dubrovnik na odjel kirurgije. Prema neslužbenim informacijama vozila je gotovo 170 km/h u svom terencu BMW-u. Nakon izlaska iz bolnice odmah je uhićena.


Foto: Ivan Peric / CROPIX

Voli isticati svoj luksuzni život

Također, određen joj je istražni zatvor na prijedlog suca Županijskog suda u Dubrovniku. “Radilo se o potpuno neopreznom pretjecanju u prometu i izazivanju prometne nesreće u kojoj su dvije mlade osobe smrtno stradale, čime je vozačica pokazala nepažnju i bezobzirnost u vožnji. Istražni zatvor određen joj je na 30 dana”, komentirao je slučaj sudac istrage i glasnogovornik Županijskog suda u Dubrovniku Pero Miloglav za Dubrovnik INsider.



Poznati detalji užasne nesreće u kojoj su stradali brat i sestra: On je imao 21, a ona 19 godina

Ymeri vrlo je aktivna na društvenim mrežama, voli se fotografirati i snimati, a na Instagramu ima 13.800 pratitelja, na Tik Toku 33.000, međutim svi su profili trenutačno ugašeni. Inače, na mrežama voli isticati svoj luksuzni život, pa tako objavljuje fotografije s turističkih destinacija, markiranu odjeću i torbe te automobile.

Komentari